Inköpssamordnare, Karolinska Institutet

Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Som Inköpssamordnare på KI kommer du att arbeta i en stimulerande miljö i nära samarbete med våra verksamheter och tillsammans med några av världens ledande forskare inom det medicinska området. KI genomför i samband med dessa rekryteringar en samordning av inköpssamordnare för hela universitetet.

Din roll

Inköpssamordnaren svarar för KI´s operativa anskaffning av varor och tjänster genom direktupphandlingar eller avrop från ramavtal. Du bistår även verksamheterna vid avstegshantering och hantering av diarieföring och arkiv. Arbetet sker i nära samarbete med beställande verksamhet och du deltar aktivt i analysen av inköpsbehovet och genomför vid behov kontorsbaserade marknadsundersökningar.

I rollen ingår även första linjens support till KI´s samtliga verksamheter vad gäller råd och information kring anskaffning av varor, tjänster och byggentreprenader. Som inköpssamordnare kommer du att arbeta teambaserat men med vissa individuella arbetsuppgifter och eget ansvar för en eller flera institutioner.
Du bedriver även ett nära samarbete med upphandlarna på enheten.

Inköpssamordnarfunktionen tillhör organisatoriskt enheten för Inköp- och upphandling vilken hör till KI:s centrala ekonomiavdelning. Enheten arbetar med kategoristyrt upphandlingsarbete och består i nuläget av två upphandlingsjurister, nio upphandlare, sex inköpssamordnare, två controllers och en upphandlingschef.

Vem är du?

Du har en stark känsla för service och support med relevant eftergymnasialutbildning på högskola eller YH-nivå, företrädesvis inom inköp, ekonomi eller juridik, alternativt tidigare arbetserfarenhet av inköpssystem. Rollen som inköpssamordnare ställer höga krav på förmågan att kunna samarbeta och skapa goda relationer.

Du behärskar svenska och engelska flytande och är pedagogisk och tydlig i din kommunikation. Erfarenhet från e-handel och olika affärssystem anser vi vara meriterande tillika erfarenhet från annat operativt inköpsarbete. Nyfikenhet och en vilja att utvecklas ser vi som önskvärt.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.

Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans.

Placering: Solna

Tio skäl att välja Karolinska Institutet

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi som du når via Sök jobbet-knappen här intill. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Referensnummer STÖD 2-1624/2022
Kontakt
Josef Dadoun, enhetschef, 08-52486229, josef.dadoun@ki.se
Facklig företrädare
Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
Saco-föreningen vid universitetsförvaltningen, SACO@uf.ki.se
Magnus Anå, OFR, 08-52486437,magnus.ana@ki.se

Sista ansökningsdag 2022-04-28


Sista ansökningsdag: 2022-04-28

Kontakt
Josef Dadoun, enhetschef, 08-52486229, josef.dadoun@ki.se

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb