Managementkonsulter inom IT-upphandling offentlig sektor

Vi söker fler kollegor, med erfarenhet av offentlig sektor och LOU, som vill vara med och hjälpa våra kunder att skapa värde och nytta genom hållbar IT-sourcing. Är du en av dem?

Vilka är vi?
Vi är specialister inom sourcing och hjälper dagligen våra kunder med sourcingstrategier, inköp och avtalsförhandlingar. Vårt sourcingteam, som består av ett 20-tal kollegor, befinner sig i en spännande tillväxt- och utvecklingsresa där Du behövs! Våra kunder som är större företag, kommuner, regioner och statliga myndigheter har nu ett ökat behov av handlingskraftigt och strategiskt upphandlingsstöd.

I en stor del av våra kunduppdrag leder vi komplexa IT-upphandlingar, från förstudie till implementation, med målsättningen att nå affärsmässiga och hållbara avtal och leverantörsrelationer. Vi erbjuder dig att jobba i ett engagerat team som bär på stor passion och entusiasm för effekterna man kan få ut i navet mellan inköp, ekonomi, IT, verksamhet och externa leverantörer. Med oss kommer du få tillgång till de mest intressanta och utvecklande uppdragen! Vi värdesätter initiativ och du får all möjlighet att ta plats, dela med dig, växa och skapa din framtid hos oss. Knowit är en kreativ arbetsplats med en trygg och öppen kultur.

Vem är du?
Vi söker dig som är driven och engagerad, har förmåga att hålla en hög servicenivå och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Som person är du nyfiken, framåtlutad och har ett hjälpsamt sätt. Du är affärsmässig och brinner för att skapa värde och nytta i varje affär.

Då vi företrädesvis arbetar i teamleveranser ser vi att du är ansvarstagande och självständig i ditt arbete, men att du samtidigt trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är en social lagspelare som skapar och vårdar relationer både till kollegor och till kunder.

Du är lyhörd och förtroendeingivande och har förmågan att framgångsrikt kommunicera och förmedla ett budskap. Vidare är du affärsdriven, initiativrik, har en problemlösande analysförmåga och ett professionellt förhållningssätt.

Du trivs med att arbeta med parallella projekt och har ett flexibelt och pragmatiskt förhållningssätt när förutsättningar förändras.

Specifikt för denna roll letar vi efter dig som har:

  • Akademisk examen inom juridik, ekonomi, teknik eller annat relevant område alternativt en relevant inköpsutbildning
  • 2-5 års praktisk erfarenhet av upphandling inom offentlig sektor
  • God kunskap om upphandlingslagstiftning samt övrig lagstiftning som reglerar offentlig sektor
  • Erfarenhet av att självständigt leda upphandlingsprocesser, från förstudie till avtalstecknande
  • Förmågan att fånga behov och omsätta till upphandlingsunderlag
  • Mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av IT-upphandlingar
  • Projektledarerfarenhet
  • Arbetat som konsult tidigare
  • Förhandlingserfarenhet

Ansökan
Vi använder tester i rekryteringsprocessen för att kunna göra en rättvis bedömning av dig som kandidat och säkerställa ett kompetensbaserat urval.

Vi rekryterar löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Kontakt:
Sandra Li Hellquist på
070-577 45 63,
sandra.li.hellquist@knowit.se
alternativt kontakta vår TA Ulrika Skantze på 073-650 51 10,  ulrika.skantze@knowit.se

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb