Då en av våra upphandlare tar klivet vidare, har vi nu en ledig tjänst!

Är du driven och har ett genuint intresse för goda affärer? Har du goda kunskaper i LUF, och viljan att utvecklas och arbeta med ständig förbättring? Vill du dessutom vara med på en utvecklande resa med införande av kategoristyrning och proaktivt uppföljningsarbete, kan tjänsten hos oss vara en unik möjlighet för dig!

 

ARBETSUPPGIFTER

Som upphandlare med controlleransvar inom Upphandling & Inköp på HEM, ställs du inför nya utmaningar med möjlighet att bredda dina kunskaper inom energi- och miljöbranschen. Här finns ett väl etablerat uppföljningsarbete på leverantörsnivå, men vi är nu redo att gå ned på sortimentsnivå. Du är en nyckelperson som självständigt driver processer i nära samarbete med beslutsfattare från våra olika verksamhetsområden. Dessutom får du ett nära nätverk inom Kommunkoncernen där du samverkar med övriga inköpscontroller.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Ansvar för avtalsuppföljning

Implementation av kategoristyrning

Genomföra upphandlingar enligt LUF

Avtalsförvaltning

Kvalificerad rådgivning till våra verksamhetsområden

Vår avdelning drivs av att vara innovativ och vill genom effektivisering och ökad dialog, bidra till de bästa affärerna för hela HEM.

Vi arbetar ständigt med digitalisering för att effektivisera våra flöden. Nästa steg i digitaliseringsresan är införande av nytt spendanalysverktyg för att underlätta vårt uppföljningsarbete.

 

VEM ÄR DU?

Krav för tjänsten:

Akademisk examen med inriktning mot upphandling, inköp eller motsvarande utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig

Minst 3 års erfarenhet från upphandling/e-handel inom offentlig sektor

Erfarenhet från strategiskt arbete och införande av processer

B-körkort

 

Meriterande erfarenheter för tjänsten:

Tillämpning och kompetens inom LUF

Processledning (arbete i projektform)

Controllervana/avtalsuppföljning

 

Vårt upphandlingsteam består i nuläget av en avdelningschef, fyra upphandlare och en inköpare och det är därför väldigt viktigt att du som söker är en lagspelare och att du kompletterar oss; både när det gäller meritförteckning, men, också när det kommer till våra drivkrafter. Du är en driven, affärsmässig och listig person med hög integritet som gillar att nå resultat.

Upphandling och Inköp är ett glatt sammansvetsat team som har högt i tak, och stöttar varandra i stort som smått. Här värdesätts glädje och energi i arbetsdagen!

Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med stort utrymme för engagemang i en framtidsinriktad organisation där du får goda möjligheter att påverka och bidra med din kunskap.

Tjänsten är fördelad mellan upphandling och controllerfunktion, varav procentuell fördelning styrs i samråd utefter arbetets förutsättningar.

Vi bryr oss om miljö och hållbarhet, och inte minst dig som är anställd hos oss på HEM. Därför erbjuder vi bl.a. flexibel arbetsplats, förtroendearbetstid med flex, friskvårdsbidrag, 63 timmars arbetstidsförkortning per år. Vi sitter i öppet kontorslandskap i nya, fräscha lokaler och erbjuder massage & rörlighetsträning på arbetstid samt möjlighet att beställa lunch till arbetsplatsen; allt för att underlätta för dig i arbetsvardagen.

 

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN

Sök redan idag! Vi arbetar löpande med intervjuer, men ser fram emot din ansökan absolut senast den 9 juni.

I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten kontakta Pia Strandh på 073-340 92 13, pia.strandh@cordovan.se alternativt Nathalie Rapp, Avdelningschef Upphandling och Inköp, på nathalie.rapp@hem.se eller 035-19 15 89.

Du lämnar din ansökan via ansökningsformuläret på den här sidan.

 

Facklig Företrädare:

Claes Andersson

Facklig representant- Vision

035-191641