Upphandlare till Jönköpings kommun

Vill du vara med och utveckla Jönköping? Vi söker dig som med din kunskap och erfarenhet vill bidrar till att kommunens inköp görs med god ekonomisk hushållning, kvalitet och hållbarhet.

Vårt uppdrag är att genomföra upphandlingar för alla verksamheter inom Jönköpings kommun. Vi arbetar strategiskt med inköpsbehov och upphandlar varor, tjänster och entreprenader i form av objekts- och ramavtalsupphandlingar. 

Din roll
Som upphandlare hos oss arbetar du i hela processen från marknads- och behovsanalys, kravställning, framtagning av förfrågningsunderlag till kvalificering, utvärdering och uppföljning. Din huvudsakliga inriktning är ramavtal respektive kontrakt inom entreprenader och tekniska konsulter. Du ansvara för uppföljning av tecknade avtal, utvecklar strategier kring kategoriområdet och tillsammans med övriga i arbetsgruppen bidrar du till utveckling av metoder och arbetssätt.

Vi söker
Vi söker dig som är duktig på att hitta optimala lösningar i varje upphandling och drivs av att göra goda affärer. Du tar initiativ, är ansvarfull och arbetar effektivt med inköps- och upphandlingsfrågor. Du är självständig, skapar kontakter och tar reda på vad verksamheterna behöver och ger kvalificerat stöd.

Du har:
– en högskole- alternativt en eftergymnasial utbildning inom t ex inköp, juridik, ekonomi, ingenjör.
– erfarenhet av upphandling från offentlig sektor eller näringslivet.
– mycket goda kunskaper inom LOU och dess tillämpning. 
– goda kunskaper inom AMA-systemet

Har du erfarenhet av upphandlingsverktyget Tend-Sign, som vi använder under upphandlingsprocessen, så är det meriterande liksom erfarenhet av upphandling inom entreprenad området.

För frågor
Kontakta upphandlingschef Hans Classon, tfn 036-10 5501.
Fackliga företrädare

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten som upphandlare.


Sista ansökningsdag: 2022-02-20
Referensnr: 22-04-0004

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb