Vi söker en ny ledare som brinner för den offentliga upphandlingsvärlden

Business Area Director/Publisher

Vi söker dig som vill vara med och utveckla och ansvara för våra etablerade varumärken inom offentlig upphandling: Upphandling24, Inköp24 och Anbud24. Det innebär såväl kommersiellt som redaktionellt ansvar för digitala medier, tidningar, konferenser och utbildningsverksamhet inom området samt teamet som arbetar inom Upphandling24.

Varje år anordnar vi fyra större konferenser, ett antal mindre och vi har egen arena under Almedalsveckan. Vi driver dessutom två professionella nätverk, ger ut tidningen Upphandling24 sex gånger per år, skickar ut ett antal nyhets- och karriärbrev samt levererar dagliga nyheter online. I denna roll blir du en centralt placerad person inom offentlig upphandling samt navet mellan köpare och säljare, t ex som moderator på våra event.

Du brinner för och har stor kunskap om den offentliga upphandlingsvärlden. Du ska ha en bakgrund inom området och stor förståelse för marknadens trender och hur sektorn utvecklas, inte minst med tanke på digitaliseringen. Som person är du initiativrik och drivande och har ett stort mått av entreprenörsanda. Du bygger affärer genom goda relationer både internt och externt.

För rätt person erbjuds goda möjligheter att utvecklas inom en koncern där moderna medier och digitala datatjänster står i fokus.

Känns det som ditt nästa steg?
Skicka din ansökan snarast!

I denna rekrytering samarbetar vi med WfL Executive Search.
Skicka din ansökan till  eva@womenforleaders.com snarast, intervjuer sker löpande.

Frågor?
Kontakta Eva Ekedahl 0708-65 16 79 alt Jeanna Rutherhill 070-773 32 04

PMP Public Media Partner (PMP) är Sveriges starkaste mediekanal för offentlig upphandling. Genom digitala medier, tidning, konferenser och utbildningsverksamhet med varumärken som Upphandling24, Anbud24 och Inköp24, bistår vi en marknad som omsätter drygt 660 miljarder kronor årligen.

Företaget är sedan våren 2017 ett helägt dotterbolag till  IDG International Data Group (IDG) som är världens ledande databasdrivna techmedia-, event- och marknadsföringsföretag.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb