Västfastigheter söker upphandlare

Västfastigheter, Område Projekt
Västfastigheter förvaltar Västra Götalandsregionens lokaler. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer. Nu söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter, resenärer, personal och skattebetalare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se

Upphandlare
Område projekt genomför ny- och ombyggnationer av investeringsprojekt i Västra Götalandsregionens lokaler.  Vi deltar i förstudier inför projekt och tar ansvar för programarbete, projektering och genomförande. Våra kunder finns främst inom hälso-och sjukvården, men också inom kultursektorn, vid folkhögskolor, naturbruksgymnasier samt resecentrum, buss och tågdepåer inom hela Västra Götalandsregionen.

Västfastigheter söker Upphandlare
Med en hög investeringsvolym i en bransch med snabb teknisk utveckling så ser vi nu fram emot att välkomna dig som vill bli vår nya upphandlare.

Din roll som upphandlare i Västfastigheter innebär att du kommer arbeta med fastighetsrelaterade upphandlingar såsom ramavtalsupphandlingar för konsult, drift- och entreprenader. Arbetet innebär bland annat att genomföra upphandlingarna på ett affärsmässigt och juridiskt korrekt sätt.

Ditt ansvar omfattar även att följa upp tecknade avtal under avtalstid.  Du kommer att vara ett stöd till hela organisationen i upphandlings- och avtalsfrågor. För att säkerställa hög kvalitet i hela organisationen är det prioriterat att vara delaktig i utbildnings- och informationsinsatser till berörd personal i upphandlingsfrågor.

Genom uppföljningar och analyser i pågående och avslutade avtal utökar vi vårt kunnande och vidareutvecklar vårt arbetssätt. Du kommer vara delaktig i vår kontinuerliga utveckling av processer, rutiner och mallar.

Kvalifikationer

  • Arbetslivserfarenhet inom konsult, drift- och entreprenadupphandlingar är meriterande
  • Dokumenterad erfarenhet och kunskap inom LOU
  • Van vid att utforma upphandlingar på ett affärsmässigt och juridiskt korrekt sätt
  • God förmåga att planera ditt arbete och att arbeta proaktivt
  • Van vid att följa upp och analysera resultat
  • Förmåga att utarbeta tydliga, kalkylerbara och transparanta förfrågningsunderlag

Utbildning
Universitets- eller högskoleutbildning inom ett för tjänsten relevant område eller motsvarande flerårig erfarenhet och utbildning som Västfastigheter bedömer likvärdig.

Vem är du?
Som person har du god förmåga att se helhetsperspektiv, är analytisk, noggrann och självgående. Arbetet kan ofta vara komplex vilket kräver förmåga till god ordning och struktur.

Det är också av stor vikt att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och har ett affärsmässigt, flexibelt och konsultativt förhållningssätt. Tjänsten innebär många kontaktytor varför även en god kommunikativ förmåga, både verbalt och skriftligt, är en förutsättning.

Placering
Du kommer att vara utgå från Västfastigheters kontor i Borås på Solhem alternativt vid Regionens Hus  i Göteborg.  Du kommer att tillhöra Område Projekt och tillsammans med dina kollegor på upphandlingsenheten kommer du verka inom hela Västra Götalandsregionen även om tyngdpunkten i första hand ligger i Göteborg detta innebär en del resor och körkort är ett krav för rollen. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande eller en av våra poolbilar.

Varmt välkommen med din ansökan senast 4 september.

I rekryteringsprocessen kan personlighets och färdighetstest i enlighet med Västra Götalandsregionens riktlinjer komma att användas.

Västfastigheter har verksamhet i hela Västra Götaland med kontor i Vänersborg, Uddevalla, Göteborg, Borås och Skövde samt på samtliga av våra driftenheter.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system – kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.


Ort: Borås

Sista ansökningsdag: 4 september 2022

Kontakt: Magnus Hjelmgren Områdeschef Projekt, 072-202 83 31

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb