Vill du bli skattebetalarnas bästa kompis?

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Vetlanda är den vänliga staden där du hittar livskvalitet. Det är lättbott och du känner dig välkommen och blir sedd. Välkommen till oss!

Vill du bli skattebetalarnas bästa kompis? Kan du se till att varje skattekrona används på bästa sätt vid inköp av varor och tjänster? Arbetet som upphandlare i Vetlanda kommun är både spännande och viktigt, som om inte det vore nog ingår även ett gäng trevliga kollegor och möjlighet till kompetensutveckling.
Vi söker nu två upphandlare till vår upphandlingsavdelning som ingår i kommunledningsförvaltningen. Vi sitter centralt placerade i stadshuset och ägnar dagarna åt affärsutveckling, samordna upphandlingar och att ge professionellt upphandlingsstöd till kommunens olika förvaltningar.

Arbetsuppgifter

Jobbet innebär att du ansvarar, ofta som projektledare, för upphandling av varor, tjänster och entreprenader. Målet är helt enkelt att du och ditt team ska hitta bästa möjliga lösning för både kommunens verksamheter och leverantörer.

Du hänger med i utvecklingen, har koll på marknaden och tycker det är roligt att göra bra affärer. Du har ett stort intresse för hållbar utveckling och hittar hela tiden nya metoder för smart upphandling, samtidigt som du deltar i arbetet med att införa e-handel och nya beställningssystem.

Tillsammans med ditt team ger ni råd och stöd i upphandlingsfrågor och är med på informationstillfällen och utbildningar. Självklart har ni en bra dialog med våra kommunala bolag och olika nätverk på det Småländska höglandet och i länet.

Kvalifikationer

Du har en passade akademisk utbildning eller likvärdig eftergymnasial utbildning inriktad mot upphandling/inköp, ekonomi, juridik eller teknik.

Vidareutbildning som diplomerad eller certifierad upphandlare/inköpare samt kunskap inom LOU och entreprenadjuridik är meriterande.

Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling inom inköp och offentlig upphandling.

Du är affärsmässig, lyhörd för verksamheternas behov, har pedagogisk förmåga och är skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift. Du är analytisk, strukturerad, har servicekänsla och är van vid att kommunicera med många interna och externa kontakter.

Dina personliga egenskaper har stor betydelse och vi förutsätter att du är lösningsorienterad, är drivande och tar egna initiativ, har förmåga att skapa goda relationer och bidrar till ett positivt resultat.

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök via ” Sök Jobbet” knappen här i annonsen. Ansök snarast, då urval och intervjuer sker löpande.
Sista ansökningsdag: 2018-04-05

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg ”Offentliga jobb”. Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.


Sista ansökningsdag:
2018-04-05

Kontaktperson

Upphandlingschef Leif Henriksson
Telefon: 0383-971 29
Mobiltelefon: 070-5743433
E-postadress: leif.henriksson@ vetlanda.se

Upphandlare Annika Wikståhl
Telefon: 0383-971 54
Mobiltelefon: 070-9796297
E-postadress: annika.wikstahl@ vetlanda.se

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *