Hela den här sidan är en annons.

Ny tjänst gör det enklare att upphandla bussresor

Bokabuss.nu gör det enkelt för dig som jobbar inom offentlig sektor att upphandla bussresor för både mindre och större sällskap. Med vår tjänst är det enkelt att hitta en prisvärd buss i lagom storlek för bussresor till olika destinationer, säger Ludwig Lindström, Country Manager Sverige.

Bokabuss.nu gör det enkelt för dig som behöver hyra buss. Tjänsten fungerar som ett effektivt verktyg för dig som jobbar inom offentlig sektor och som upphandlar beställningstrafik.

Företaget Rideer Nordic Oy grundades i Finland 2011 med en vision att göra det enkelt att förena trafikoperatörer med kunder i behov av charterbuss och taxitransport. I Finland har man sedan länge tillhandahållit en motsvarande tjänst och när man såg samma stora efterfrågan på den svenska marknaden lanserades Bokabuss.nu i mars 2022.

– Tjänsten förenklar bokningsprocessen för kunder så de lättare kommer i kontakt med olika bussbolag som motsvarar deras önskemål och behov. Samtidigt hjälper tjänsten bussbolagen att hitta nya kunder och få mer bokningar som ett komplement till deras befintliga ordersystem, säger Ludwig.

Enkelt att beställa buss
Att begära in offerter för bussresor via webbplatsen går snabbt. Man fyller i formuläret genom att välja avgångsort, destination och avresedatum samt antal personer som ska resa. Offertförfrågan går sedan vidare till alla anslutna trafikoperatörer som är registrerade och de som har tillgängliga bussar det aktuella datumet skickar inom kort en offert. Sedan kan kunden i lugn och ro jämföra bussbolagens erbjudanden för att sedan godkänna den offert som passar bäst utifrån behov. Därefter tar bussbolaget direktkontakt med kunden för vidare detaljer.

Fördelar för dig som upphandlare
Att gå via Bokabuss.nu ger många fördelar vid en direktupphandling av bussresor.
• Spara in tid genom en automatiserad anbudsprocess.
• Alla offerter samlas på ett och samma ställe vilket ger en tydlig överblick
• Ta emot anbud snabbt från över 70 anslutna bussbolag.
• Enkelt att bifoga ett dokument och få en samlad offert för flera resetillfällen.

Vill växa inom offentlig sektor
Sedan 2016 har tjänsten i Finland använts flitigt av flera kommuner och regioner. Som digital samlingsplats för över 100 olika bussbolag har tjänsten varit ett effektivt verktyg i form av enskilda resebokningar och upphandlingar inom beställningstrafik. Under 2022 kom det in beställningar av bussresor till ett värde av ca 24 miljoner kronor från offentliga kunder. – En kundgrupp som fortsätter att växa då flera nya kommuner och regioner börjat bokar sina resor via vår tjänst, och nu kommer vi börja rikta in oss mot offentlig sektor även här i Sverige, säger Ludwig.

 

Via tjänsten får du:
• Kontakt med över 70 anslutna bussbolag över hela Sverige
• Urval av fordon i olika storlekar (minibuss-dubbeldäckare)
• Ett tydligt och enkelt formulär att fylla i
• Offertsammanfattning som enkelt kan skrivas ut samt bifogas till fakturan.
• Tillgänglig kundtjänst under anbuds­processen

Kontaktuppgifter:
Ludwig Lindström,
ludwig@rideer.fi
+46 70 485 1654
Bokabuss.nu
Rideer Nordic Oy