Telge Inköp – Senior entreprenadupphandlare

Södertälje växer och till år 2036 ska 20 000 nya hem byggas i vår kommun – ett utmanande mål där Telge Inköp är en viktig möjliggörare. Därför söker vi dig som är senior inom entreprenadupphandling som vill vidareutvecklas i ett självständigt arbete, där du gör skillnad tillsammans med dina kollegor.

Vi erbjuder dig en roll där du arbetar för att göra skillnad i det stora, och alltid med affären och kunden i fokus. Kollegial gemenskap och lärande, god sammanhållning med stor frihet och självständigt ansvar är andra viktiga delar som präglar oss. Vi på Telge Inköp arbetar kategoristyrt, affärsdrivet och nära våra kunder för att utveckla affären genom upphandling. Ständiga kvalitetsförbättringar enligt lean genomsyrar vårt arbete.

Det här är en spännande tjänst där du har möjlighet att utvecklas vidare kunskapsmässigt i hela inköpsprocessen, får ta ett stort eget ansvar och bli del av vårt gäng som med humor och god sammanhållning drar på oss upphandlarkavajen för att leda upphandlingsprocessen på ett proffsigt vis. Vi på Telge Inköp jobbar tillsammans för att skapa ett öppet och kreativt klimat – vi delar kunskaper och utvecklas tillsammans”
Thua-Maria Johem, chef, Entreprenad

Arbetsuppgifter och ansvar

Som senior entreprenadupphandlare får du en central roll i hela inköpsprocessen, från analys och strategi till upphandling och uppföljning. Du leder, driver, utvecklar och förbättrar inköpsprocessen och kundernas affärer, liksom representerar Telge Inköp i olika interna och externa forum. I ditt uppdrag ligger också att driva utveckling internt för att vässa oss att bli ännu bättre på det vi gör.

Du arbetar i Entreprenadgruppen (fastigheter, anläggningar, markentreprenader och tjänster) och ger stöd och råd till våra kunder. Prognos- och planeringsarbete, marknads- och omvärldsbevakning och uppföljning med leverantörer är andra arbetsuppgifter som kommer att fylla din vardag. För rätt person är det här en chans att växa i rollen som upphandlare.

Vi är Telge Inköp
På Telge Inköp jobbar idag cirka 30 engagerade kollegor, alltid med affären och nytta för kunden i fokus. Vi har en inköpsvolym på cirka fyra miljarder kronor och många intressanta kunder inom skilda branscher. Om du vill driva affärer och växa med oss, vår region och våra kunder är du varmt välkommen till oss.

Vi söker
Vi söker nu en erfaren och driven upphandlare som tycker att samarbete är nyckeln till framgång. Vi tror att du som söker har relevant akademisk examen inom ekonomi/juridik/teknik/bygg- och anläggning eller motsvarande utbildning (yrkeshögskola inom inköp) alternativt flerårig relevant arbetslivserfarenhet inom inköp.

Du har goda kunskaper inom LOU och LUF. Du har med största sannolikhet arbetat med både inköp och upphandling inom näringsliv och offentlig sektor, och vill nu ta steget att arbeta tillsammans med verksamheten, med målet att bli en av de mest progressiva inköpsaktörerna.

Vi tror också att du har erfarenhet av projektledning, är affärsmässig, analytisk och strukturerad. För att trivas hos oss behöver du också tycka om att arbeta resultatinriktat, både självständigt och i team. Du känner igen dig i våra kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig.

Bra svenska och kunskaper i Office-paketet är andra förmågor som vi tror behövs för den här tjänsten.

Meriter
Har du erfarenhet av en eller flera av följande är det ett plus:
Kunskap och erfarenhet av regelverk som styr entreprenader (AB, ABT och ABK),  erfarenhet av avtal för fastighetsförvaltning (AFF), arbetat i en organisation inom fastighet/anläggning, som tekniker, ingenjör, inköpare eller liknande, erfarenhet från politisk styrd organisation.

Hör av dig idag!
Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Ansök därför så snart som möjligt, och allra senast 16 november 2021.

Ta kontakt
Undrar du något om tjänsten? Då är det Thua-Maria Johem, chef Entreprenadgruppen du ska kontakta på 08-550 225 15. Frågor om rekryteringsprocessen hjälper gärna HR-strateg Veronika Löfström till med på 08-550 211 57. Fackliga kontaktpersoner är är Sanne-Liv Olsen för Vision och Tomas Zackrisson för SACO.

Våga välja Telge
Våga välja Telge! Hos oss får du ett utvecklande arbete i expansiva Södertälje kommun, där 100 000 invånare väntar på att du ska göra skillnad i deras vardag. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, ett ledarskap som utmanar med omtanke, lean-tänk och bra förmåner är andra saker som väntar på dig, i en koncern med högt i tak och mångfald så att idéer och människor har plats att växa.


Sista ansökningsdag
2021-11-16

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb