Hela den här sidan är en annons.

10 experter ger tips till fler affärer


Anbudsdagen har ett tydligt fokus: att öka dina chanser att vinna offentliga affärer. Talarna på Anbudsdagen spänner över hela fältet. Här finns skickliga advokater, erfarna anbudsexperter, framgångsrika företagare och kunniga upphandlare som alla delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

Upphandling24 arrangerar Anbudsdagen den 11 oktober tillsammans med Almega och Företagarna, vilka tillsammans har över 70 000 företag som medlemmar. Upphandling24 är specialiserat på information kring offentlig upphandling och har tillsammans med Inköpsrådet arrangerat Anbudsdagen årligen sedan 2016.

I årets program ligger fokus på de senaste förändringarna som påverkar offentlig upphandling samt hur du kan arbeta proaktivt för att vinna fler affärer med offentlig sektor.

Annika Blomqvist, advokat

Annika Blomqvist, advokat specialiserad på offentlig upphandling, ger dig en överblick över de nya lagarna och den nya rättspraxis som påverkar dina affärer med offentlig sektor. Advokaterna Viktoria Edelman och Viktor Hård af Segerstad går vidare och förklarar hur du kan, får och bör kommunicera med upphandlare före, under och efter upphandlingen.

Anbudsdagen handlar långt ifrån bara om juridik. Här finns också handfasta och praktiska presentationer om hur du och ditt företag kan påverka utformningen av upphandlingen, utan att gå över gränsen.

I en annan del av Anbudsdagen får du ta del av några enkla och tydliga principer som säkerställer att just ditt anbud får högsta betyg i utvärderingen.

Per Werling, upphandlingsjurist

Per Werling, som håller i den presentationen, har erfarenhet från båda sidor. Han har gjort mängder av upphandlingar åt kommuner, regioner och myndigheter inom alla möjliga branscher. Men han har också skrivit många vinnande anbud.

Du får också lyssna på företag som verkligen har lyckats med sina offentliga affärer (omsättningen ökade 300 procent!).

En annan höjdpunkt under Anbudsdagen är de upphandlare som delar med sig av sin sida av myntet. Här får du veta hur kunder i offentlig sektor vill ha dialog med dig och ditt företag.

Programmet avslutas med en samlad frågestund där dagens experter svarar på just dina frågor. Därefter öppnar portarna till minglet där du kan diskutera ytterligare med advokater, anbudsexperter, upphandlare och andra anbudslämnare under fria former.

 

Missa inte Anbudsdagen den 11 oktober 2022.

Jag vill göra fler affärer med offentlig sektor