Hela den här sidan är en annons.

Öka dina chanser att vinna anbud

Vill du bli bättre på att skriva vinnande anbud? Missa inte Anbudsdagen, årets viktigaste konferens för alla som säljer till stat, regioner, kommuner samt deras bolag. Här får du möjlighet att nätverka med branschkollegor, lyssna på inspirerande föreläsningar och ta del av de senaste trenderna och bästa praxis.

Eva Selin, programansvarig & moderator

Anbudsdagen är ett måste för dig som vill ligga i framkant inom upphandling och anbud. Dagen är fylld med spännande programpunkter som erbjuder insikter och praktiska råd från några av de främsta experterna i branschen.

– Vi har gjort en grundlig research för att identifiera de mest brännande frågorna för dem som säljer till offentlig sektor. Nästa steg har varit att välja talare som kan ge affärsmässiga svar på dessa frågor, säger Eva Selin, ansvarig för programmet på Anbudsdagen.

Anbudsdagen består av nio programpunkter och tolv talare. Dagen avslutas med ett mingel där du kan prata direkt med talare och andra deltagare.

– Årets program har en bred täckning och passar företag inom alla branscher som har eller vill få upphandlande myndigheter som kunder. Men konferensen har också ett stort djup med massor av konkret och detaljerad information som du har direkt nytta av i ditt arbete, fortsätter Eva Selin.

AI har en given plats i programmet för Anbudsdagen. Per Werling visar med konkreta och verkliga exempel hur du kan använda AI för att effektivisera anbudsprocessen och skapa bättre och mer vinnande anbud. Du får kunskap som du direkt kan omsätta i ditt dagliga arbete.

Magnus Josephson, en annan av talarna, är en erkänd expert inom anbudsgivning och offentlig upphandling med många års erfarenhet av att hjälpa företag att lyckas med sina anbud. Under sin presentation kommer han att dela med sig av konkreta tips och strategier för att skapa vinnande anbud utan att behöva konkurrera med lägsta pris. Hans föreläsningar är kända för att vara både inspirerande och fulla av praktiska exempel, vilket gör dem mycket uppskattade av deltagarna.

En annan höjdpunkt är Anna Nyblins föredrag där hon talar om strategier för framgångsrikt anbudsarbete. Anna har lång erfarenhet inom området och delar med sig av hur du kan förbättra dina anbudsprocesser och öka dina chanser att vinna upphandlingar. Hon fokuserar på viktiga aspekter som effektiv kommunikation, riskhantering och att bygga starka relationer med upphandlande myndigheter.

Programmet innehåller mycket mer än så. Här finns även upphandlingsadvokater som delar med sig av sin erfarenhet och kunskap. Upphandlingsmyndigheten är på plats för att besvara de viktigaste frågorna från anbudslämnare. Lill Sandberg, inköpschef i Sollentuna kommun, berättar hur de vill ha dialog med sina leverantörer och hur företagen kan påverka kraven i de upphandlingar som kommunen gör.

Utöver dessa programpunkter får du chansen att diskutera aktuella frågor och utmaningar inom upphandling med experter och leverantörer från hela landet. Konferensens innehåll är noggrant utformat för att ge dig en omfattande och uppdaterad bild av de senaste trenderna och bästa exemplen inom området.

Anbudsdagen erbjuder även utmärkta möjligheter till nätverkande. Under pauser och mingel får du möjlighet att knyta värdefulla kontakter. Det är en unik chans att utbyta erfarenheter och få nya perspektiv som hjälper dig att utvecklas i ditt arbete.

Ta chansen att utveckla din kompetens, nätverka och inspireras på Anbudsdagen. Anmäl dig idag och säkerställ din plats på årets viktigaste upphandlingsevent!

Under dagen får du:

  • Veta hur du vinner på kvalitet istället för lägsta pris
  • Koll på hur AI kan hjälpa dig vinna anbud
  • Möta inköpschefen som värnar dialog för goda affärer
  • Veta hur andra företag gör för att nå upphandlarna
  • Koll på hur du får ut det mesta möjliga av ditt kontrakt
  • Höra Upphandlingsmyndigheten berätta hur de kan hjälpa dig

Läs mer och boka här >>