Adda Inköpscentral söker en avtalsansvarig för Park

Vill du skapa samhällsnytta och underlätta vardagen för våra kunder och bidra till att vi alla får ett bättre samhälle att bo och leva i? Vi söker dig som vill vara med att driva och utveckla avtalsområdet Park tillsammans med vårt team inom Gata och Park.

Tjänsten

Som avtalsansvarig hos oss kommer du att jobba på en operativ nivå med både leverantörer och kunder inom kommuner, regioner och kommunala bolag. Din roll är att ansvara för och driva på utvecklingen av våra ramavtal. Kategorin består idag av en kategoriansvarig, en avtalsansvarig för Gatu-området och en expert inom beläggningsarbeten. Du kommer i din roll som avtalsansvarig att ha ett nära samarbete med de här teamet och tillsammans säkerställa teamets totala leverans. Tillsammans tar ni tag i alla de olika uppdrag, uppgifter och utmaningar som uppstår längs med vägen.

Kategoriområde Park är en del av kategori Gata och Park och består i dagsläget av följande nationella ramavtal.

 • Park och lekplatsutrustning
 • Parkmaskiner och gräsklippare
 • Elektriska arbetsfordon
 • Klottersanering
 • Avfallskärl för offentlig utomhusmiljö
 • Avfallspåsar och sopsäckar

Varje ramavtal har en egen budget och alla ramavtal mäts mot uppsatta mål. Vi ser en fortsatt hög potential och en stor möjlighet till utveckling av avtalsområdet som du kommer att leda och driva framåt. Det kan innebära att förändra ramavtal, ta fram nya eller utveckla tjänster som efterfrågas och som skapar nytta inom kategorin.

Kvalifikationer

 • Minst tre års relevant arbetslivserfarenhet av arbete kopplat till Gata & Park, från leverantörsmarknaden eller beställarsidan.
 • Relevant eftergymnasial utbildning.
 • Vana att arbeta med förändring samt att hantera och utveckla information.
 • Kommunikativ förmåga och att arbeta med anpassade budskap till målgrupper och individer både i skriftlig och muntlig form.
 • Förmåga att söka samarbetslösningar med många olika parter och intressenter.

Din profil

För att lyckas i ditt arbete förstår du att det är teamet som skapar nyttan. En stor del av arbetet görs i dialog med teamet, våra kunder, marknaden och andra intressenter och det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är engagerad och relationsbyggande. Du håller dig uppdaterad på omvärldens förändringar, drivs av att skapa kundnytta och att se resultat av ditt arbete. Du är strukturerad och organiserad i ditt arbete och van att ta eget ansvar.

Ansökan

Vid frågor om tjänsten kontakta Henrik Nottorp, henrik.nottorp@adda.se
Sista ansökningsdag är 28 maj. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Adda

Adda är ett företag inom SKR som erbjuder tjänster och produkter inom digitalisering, strategisk försörjning och kompetensutveckling. Vi skicklig gör våra kunder genom att utveckla kompetens och förmåga att ställa om. Det ger hela välfärden möjlighet att spara både tid och pengar.


Ansök senast: 28 maj 2024

Kontakt:
Vid frågor om tjänsten kontakta Henrik Nottorp henrik.nottorp@adda.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb