Anbudskoordinator till Stockholm, Göteborg eller Malmö

We ARE Kiwa – är du?

Kiwa verkar i en bransch där säkerhet och förtroende är viktigt. Kiwas värdeord är AmbitiousReliable och Engaged: We ARE Kiwa. Det betyder att vi gör det lilla extra för kunden och vi vill fylla vår organisation med ambitiösa medarbetare. I vår bransch är det viktigt att vara trovärdig, både som arbetsgivare och som leverantör. Vill du vara med och skapa framtidens samhälle med några av branschens vassaste kompetenser?  Då ska du bli en av oss på Kiwa.

Om jobbet

Kiwa är just nu i en spännande fas där vi utvecklas och expanderar. Just nu bygger vi upp vår innesäljsavdelning och dit söker vi nu en anbudskoordinator.

Som anbudskoordinator kommer du att ansvara för att projektleda offentliga upphandlingar och vara med genom hela processen: Från att bevaka upphandlingar, analysera förfrågningsunderlag och villkor till att lämna kvalitetssäkrade och vinnande anbud tillsammans med dina kollegor. Du kommer också arbeta strategiskt med sälj inom offentlig upphandling.

För att lyckas i rollen tror vi att du trivs med att ha många kontaktytor, både internt och extern. Du är en självklar spindel i nätet och har en förmåga att hantera flera anbudsprocesser samtidigt. Du kommer också att ha stora möjligheter att påverka vår framgång inom offentliga upphandlingar. Rollen ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet samt en god förmåga att planera och prioritera.

Tillsammans kommer teamet att skapa och implementera nya arbetssätt och rutiner, etablera avtalsprocesser och optimera Kiwas säljflöde för att göra processerna så effektiva som möjligt.
Placeringsort är Stockholm (Solna), Göteborg (Mölndal) eller Malmö.

Vem vi söker

Du har erfarenhet av tidigare arbete som anbudskoordinator eller liknande tjänster. Du tycker om att vrida och vända på problem för att hitta en lösning som effektiviserar processerna. Du är noga med att hålla tidsramar och deadlines. På Kiwa tycker vi om att skratta och ha roligt på jobbet så vi hoppas att du är en positiv och social person som vill vara en del av ett glatt gäng!

Du har erfarenhet av projektledning och känner dig trygg i regelverk och juridik kopplat till anbud och avtal. Du har en förmåga att förstå vad som efterfrågas i förfrågningsunderlagen och beskriva vår verksamhet på ett relevant och korrekt sätt.

Krav

  • Dokumenterad erfarenhet av offentlig upphandling
  • Erfarenhet från en liknande roll
  • Goda kunskaper i Excel
  • Flytande i svenska och engelska

Det är meriterande om du har arbetat med upphandlingar inom offentlig sektor samt har erfarenhet av CRM- och affärssystem.

Vad Kiwa erbjuder dig

Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom besiktning, inspektion, certifiering, utbildning och teknisk konsultation. Det är vi tack vare våra anställda och deras kompetens. Det är medarbetarna som för oss framåt därför är din utveckling något vi kommer att satsa på!

Oavsett om arbetet är självständigt eller i ett team är det viktigt att du känner dig som en i gänget och bli en del av vår Kiwa-gemenskap! Vi delar med oss av vår kunskap och kompetens. Vi jobbar tillsammans mot utveckling av både individ och företag. Vill du arbeta på ett företag som utmanar och uppmuntrar dig att bli bättre, där din idé kan bli verklighet, oavsett roll, har du kommit rätt.

Så här söker du

Urval och ansökningar sker löpande.

Vid frågor gällande rollen kontakta innesäljchef, Lotta Åkesson, på tfn. 010-479 33 68 eller HR Specialist, Sofija Petrov, på sofija.petrov@kiwa.com

Inför den här rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför undanbe oss kontakt med rekryterings- och annonsförsäljare.

Om Kiwa

Kiwa är branschledande inom testning, inspektion och certifiering (TIC). Vi är en global aktör med lokal förankring. Vi har starka kundrelationer och hög service med ett fokus på säkerhet, teknik och hållbarhet. Vi har ett brett utbud och erbjuder tjänster inom processäkerhet, fastighets- och lyftsäkerhet, lantbruk samt inom livsmedels- och byggbranschen. Som koncern är vi verksamma i över 40 länder och har 5 000 anställda runt om i världen. I Sverige har vi ett trettiotal kontor mellan Kiruna och Malmö där totalt över 800 medarbetare arbetar tillsammans för ett säkrare samhälle.


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb