Familjebostäder söker Inköpare

AB Familjebostäder

Familjebostäder, en del av Stockholms stad, är ett bolag i stark tillväxt. De kommande åren utökas dagens ca 20 000 hyresrätter med flera tusen nya bostäder. Vi äger, utvecklar och förvaltar attraktiva hyresbostäder och lokaler för Stockholms behov. Med engagemang, kundfokus, affärsmässighet och nytänkande i fokus jobbar vi för dagens och morgondagens kunder. Vill du också ha ett viktigt jobb på ett företag som hela tiden utvecklas? Välkommen att bli en av oss!

Vill du vara med och driva Familjebostäders inköpsarbete framåt?

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en framåt och ambitiös inköpare som vill vara med och driva inköpsarbetet framåt. Som inköpare på Familjebostäder arbetar du brett med upphandlingsprocessen från ax till limpa. Du arbetar med att genomföra undersökningar/marknadsanalyser, administrativa arbetsuppgifter (diarieföring, registervård i olika system), avrop, direktupphandlingar, upphandlingar samt med att analysera inköpsmönster.

Tjänsten som inköpare är bred och omväxlande och du blir del av ett sammansvetsat team med höga ambitioner. Du tillhör ekonomiavdelningen och ingår i enheten Inköp- och Upphandling som idag består av sju personer. Du rapporterar till Inköps- och upphandlingschef, och din placering är på kontoret i Hammarby sjöstad med möjlighet att arbeta på distans någon dag i veckan.

Erfarenhet och utbildning
Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet inom upphandlingslagstiftningen genom anställning eller praktik. Anställning inom offentlig sektor ses som meriterande. Du har även en relevant utbildning för tjänsten, exempelvis inom inköp och upphandling, juridik eller ekonomi. Vidare ser vi att du talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i Officepaketet.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen behöver du som person ha ett eget driv, vara lyhörd och prestigelös. Du är strukturerad och ordningsam och ser värdet i att leverera god kvalité på ditt utförda arbete. Vidare värdesätter du samverkan och dialog, samtidigt som du är tydlig i din kommunikation och har förmåga att fatta självständiga beslut. Vi ser även att du är analytisk och flexibel och har lätt för att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer med människor i din omgivning. Du stimuleras av att verka i en värderingstyrd miljö där engagemang, kundfokus, affärsnytta och nytänkande ligger i fokus.

Du erbjuds
Du får ett stort eget ansvar och blir en viktig person på bolaget. Familjebostäder erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling, goda anställningsvillkor så som högt friskvårdbidrag, extra hög semesterersättning, fri massage en gång per månad osv.

Varmt välkommen med din ansökan!


Sista ansökningsdag:
18 september 2022

Referensnummer: 2022/5758

Kontakt:

Lina Andersson, 087372044
Stefan Paukovic, 070-7372158

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb