Halmstads Energi och Miljö söker upphandlare med entreprenadskunskap

Vi levererar en så enkel sak som trygghet. Som det största energi- och avfallsbolaget i regionen bidrar vi med samtliga delar till ett fungerande och hållbart samhälle. Vi levererar el till din kaffebryggare 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och tar hand om den efter att den bryggt sin sista kopp. Våra anställda är vardagshjältar, är du?

Då HEM har stora projekt att driva, utökar vi och söker dig som har kunskap inom entreprenadupphandling!

Är du driven och har ett genuint intresse för goda affärer? Har du goda kunskaper inom upphandling och inköp, och viljan att utvecklas och arbeta med ständig förbättring?

Vill du dessutom vara med på en spännande resa där HEM ska livstidsförlänga två av våra fjärrvärmepannor, då kan tjänsten hos oss vara en unik möjlighet för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Som upphandlare inom Upphandling & Inköp på HEM, ställs du inför spännande utmaningar med möjlighet att bredda dina kunskaper inom energi- och miljöbranschen.
Du är en nyckelperson för projekt ELISA, (Emissions & Livstids-Investering för Säker Anläggning) som självständigt driver processer i nära samarbete med beslutsfattare från verksamhetsområdet Produktion.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Genomföra upphandlingar enligt LUF
  • Avtalsförvaltning
  • Kvalificerad rådgivning till våra verksamhetsområden

Vår avdelning drivs av att vara innovativ och vill genom effektivisering och ökad dialog, bidra till de bästa affärerna för hela HEM. Vi arbetar ständigt med digitalisering för att effektivisera våra flöden. Här finns redan e-arkivering och e-signering införd för att underlätta din vardag och e-handel är på väg att implementeras.

VEM ÄR DU?
Du har en akademisk examen med inriktning mot bygg, upphandling/ inköp eller motsvarande utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har minst 5 års erfarenhet från upphandling/inköp.

B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av entreprenadsjuridik och tillämpning av AMA/AF och AB04 och ABT06 samt om du drivit stora projekt och/eller har erfarenhet av inköp inom industri och byggsektor.

Vårt upphandlingsteam består i nuläget av en avdelningschef, fyra upphandlare och en inköpare och det är därför väldigt viktigt att du som söker är en lagspelare och att du kompletterar oss; både när det gäller meritförteckning, men, också när det kommer till våra drivkrafter. Du är en driven, affärsmässig och analytisk person med hög integritet som gillar att nå resultat.

Upphandling och Inköp är ett glatt sammansvetsat team som har högt i tak, och stöttar varandra i stort som smått. Här värdesätts glädje och energi i arbetsdagen!

VÄLKOMMEN TILL HEM
Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med stort utrymme för engagemang i en framtidsinriktad organisation där du får goda möjligheter att påverka och bidra med din kunskap.

Vi bryr oss om miljö och hållbarhet, och inte minst dig som är anställd hos oss på HEM. Därför erbjuder vi bl.a. flexibel arbetsplats, förtroendearbetstid med flex, friskvårdsbidrag samt arbetstidsförkortning. Vi sitter i öppet kontorslandskap i nya, fräscha lokaler och erbjuder massage & rörlighetsträning på arbetstid samt möjlighet att beställa lunch till arbetsplatsen; allt för att underlätta för dig i arbetsvardagen.

Tjänsten är en visstidsanställning på ett år med start snarast möjligt. Sök redan idag! Vi arbetar löpande med intervjuer, men vi ser fram emot din ansökan senast den 31 oktober. I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career.


Ansök senast: 31 oktober 2022

Kontakt för ytterligare information om tjänsten: 
Johanna Wållgren på
070-853 78 48, johanna.wallgren@cordovan.se

Kontaktperson på HEM:
Nathalie Rapp, Avdelningschef Upphandling och Inköp,

035-191589, nathalie.rapp@hem.se

Facklig Företrädare:
Claes Andersson
Facklig representant- Vision

035-191641

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb