Uppföljningscontroller inom Social omsorg på Adda!

Förbättra välfärden och bidra till trygga placeringar för Socialtjänsten genom kvalitetsuppföljning!

Adda söker dig som vill vara en del av detta spännande uppdrag genom att bidra till att genomföra och utveckla vårt uppföljningsarbete inom social omsorg. Vi strävar efter att ta ytterligare kliv i kvalitetssäkring av sociala tjänster och att skapa stor nytta för våra kunder.

Tjänsten

Vi söker nu två uppföljningscontrollers som kommer att arbeta inom kategorigrupp Social omsorg. Som uppföljningscontroller arbetar du med att genomföra kvalitetsuppföljning för ramavtal avseende insatser för barn, unga och vuxna. Idag omfattar detta HVB för barn och unga, HVB för vuxna, stödboende, konsulentstödd familjehemsvård, öppenvård, och insatser inom socialpsykiatrin. I rollen som uppföljningscontroller kommer du att fokusera på uppföljning av ställda kvalitetskrav. Det innebär att utifrån en riskanalys välja ut leverantörer att följa upp, planera, koordinera och genomföra uppföljningar, dokumentera och redovisa resultat samt presentera åtgärdsförslag. Uppföljningar omfattar bland annat självskattningsenkäter, kontorsrevisioner och platsbesök. Du kommer att hantera och vara i dialog med leverantörer angående avvikelser och åtgärdsplaner. Tillsammans med kategoriteamen kommer du att delta i beslut om hur uppföljningsärenden ska hanteras och bidra till förbättringar inför kommande upphandlingar.

Du kommer jobba nära andra funktioner i teamet; avtalsansvariga, koordinator, upphandlare och med kundsupport. Tjänsten omfattar även att beställa och leda konsultuppdrag för uppföljningar där expertis behövs.

Ditt ansvar inkluderar också att delta i vår verksamhetsutveckling avseende kvalitetsuppföljning- och styrning. Detta innefattar att utveckla effektiva metoder för uppföljning av ställda krav samt förbättra processer och rutiner inom området. Detta görs i samverkan med teamet och uppföljningscontrollers inom andra sakområden som jobbar på Adda.

Kvalifikationer

  • Relevant högskole- eller universitetsutbildning.
  • Minst tre års erfarenhet från systematisk kvalitetsuppföljning där du i huvudsak följt upp behandlingsvård för barn, unga och vuxna.
  • Goda kunskaper om de lagar och regler som gäller för socialtjänsten och för de insatser som upphandlats.
  • Mycket goda sakkunskaper och är uppdaterad kring kvalitet, metoder, arbetssätt, evidensbaserad praktik inom vård, omsorg och behandling samt förståelse och kunskap kring handlingar från tillstånds- och tillsynsmyndigheter
  • Erfarenhet av att genomföra enkätundersökningar och förstå och tolka resultatet av dessa.
  • God förmåga att formulera dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Profil

Som uppföljningscontroller kommer du att arbeta nära andra funktioner i teamet, våra leverantörer, andra upphandlande myndigheter och tillsynsmyndigheter. Det är därför viktigt att du är relationsskapande, självgående och initiativtagande.

Din starka integritet kommer väl till pass då objektivitet och saklighet är avgörande i arbetsuppgifterna. För att lyckas i rollen behöver du vara bra på att planera och prioritera, analytisk i ditt utförande, bekväm med att hantera komplexa och detaljrika frågor samt skicklig kommunikatör. En betydelsefull del av arbetet är att förbättra våra ramavtal och föra dialog med våra ramavtalsleverantörer. Att ha en drivkraft för att kontinuerligt förbättra vårt erbjudande i samarbete med våra kunder och branschen för att skapa mervärde för de vi är till för, våra kunder, är således av yttersta vikt.

Vi ser fram emot din ansökan och att välkomna dig till vårt team av engagerade och kompetenta individer som strävar efter att bidra till trygga placeringar av barn, unga och vuxna inom samhällsvård i Sverige.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Adda

Adda är ett företag inom SKR som erbjuder tjänster och produkter inom digitalisering, strategisk försörjning och kompetensutveckling. Vi skickliggör våra kunder genom att utveckla kompetens och förmåga att ställa om. Det ger hela välfärden möjlighet att spara både tid och pengar. Adda har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Läs mer om vår verksamhet www.adda.se.

När du jobbar på Adda får du ta del av många uppskattade förmåner. Vi arbetar exempelvis flexibelt och hybrid, vi anordnar olika typer av utbildningar och gör flera aktiva saker för att du ska må bra. Vi jobbar med att ständigt förbättra vår arbetsplats och utveckla våra duktiga medarbetare.


Sista ansökningsdag:
12 mars 2024

Kontakt:
Frida Skarner
frida.skarner@adda.se.

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb