Upphandlare med inriktning entreprenad, Upplands-Bro kommun

I Upplands-Bro kommun är vi cirka 2000 medarbetare som arbetar med att ge våra invånare och besökare bästa möjliga service och upplevelse av kommunen. Hos oss är du med och bygger en kommun där helhetssyn, engagemang och professionalitet genomsyrar organisationen och tillsammans arbetar vi med att utföra det gemensamma samhällsuppdraget.

Inledning
Upphandlingsenheten, Upplands-Bro kommun söker nu dig, upphandlare med entreprenadinriktning!

Vi är en del av ekonomiavdelningen på kommunens Kommunledningskontor. Vi är snart 10 personer på vår enhet och hanterar kommunens upphandlingar med ett totalt avtalsvärde över 100 tkr. Vi är inne i en förändringsresa där vi tar ett störra ansvar för hela inköpsprocessen, från upphandling till avslut av avtal.

Arbetsbeskrivning
Den här tjänsten som upphandlare hos oss innebär att du initialt kommer att jobba tillsammans med Samhällsbyggnadskontoret och hantera deras upphandlingar som bestå av allt från varor, tjänster, system och mindre entreprenadupphandlingar. I uppgifterna ingår att utifrån upphandlingsplan genomföra upphandlingar tillsammans med beställare och avtalsansvarig. Det ingår också att löpande vara ett stöd till kommunens beställare i inköps- och upphandlingsfrågor samt hantera inkommande behov från verksamheter i samråd med chef.

Vem vi söker
Vi söker dig som har en viss erfarenhet, ca 1 år, av offentlig upphandling. Vi ser att du har en för tjänsten relevant utbildning och god kunskap av AB04, ABT06, ABK09, AMA AF, och förstås LOU.

Meriterande är erfarenhet och kunskap av entreprenad- och varu/tjänsteupphandlingar. Du behöver dessutom vara strukturerad, samarbetsorienterad, självgående och initiativtagande samt ha ett starkt intresse av offentlig verksamhet med dess utmaningar och förutsättningar. .

Ansök genom att besvara frågorna och bifoga ditt CV som påvisar efterfrågad utbildning, erfarenhet och relevanta kompetenser. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. En bakgrundskontroll kan komma att genomföras innan anställning. Kandidat behöver i sådant fall godkänna att sådan kontroll genomförs.


Sista ansökningsdag:
2024-02-29

Kontakt:

Mattias Wiberg, 08-58169000

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb