Upphandlare till Affärsavdelningen, Region Blekinge

Regionstaben Region Blekinge

Om oss

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Affärsavdelningen består i dagsläget av 15 medarbetare, alla med olika bakgrunder och erfarenheter inom upphandlingsområdet. Vi är en del av ekonomienheten och avdelningen är en strategisk avdelning som ansvarar för regionens upphandlingar av varor och tjänster och ingår i Regionstaben.

Tillsammans är vi ett engagerat och härligt team som sitter i trivsamma lokaler på kontoret vid Wämö Center i Karlskrona.

Nu söker vi dig som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av Region Blekinges upphandlingsarbete!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Karlskrona. Tillträde sker enligt överenskommelse där intervjuer planeras löpande.

Om jobbet

Är du vår nästa kollega med ett genuint intresse för upphandling och goda affärer? Vill du vara en del av ett kompetent och engagerat team och samtidigt göra skillnad för Blekinges invånare? Då kan tjänsten som upphandlare vara helt rätt för dig!

I din roll som upphandlare arbetar du självständigt med planering och genomförande av upphandlingar inom ditt område. Du kommer att ansvara för hela upphandlingsprocessen, från behovs- och marknadsanalyser, upprättande av upphandlingsdokumentation, annonsering, utvärdering av inkomna anbud, avtalsskrivning, implementering och avtalsuppföljning. Arbetssituationen är ofta komplex och kräver mycket god ordning samt förmåga att parallellt hantera olika arbetsuppgifter.

Som upphandlare för du ett nära samarbete med området utveckling och IT samt har kontakter med regionens övriga verksamheter och ansvara för kontakter med Region Blekinges olika leverantörer.

Om dig

Vi välkomnar dig som har en högskoleutbildning med relevant inriktning, till exempel inom IT, juridik, ekonomi, teknik, alternativt fullföljd YH-utbildning inom offentlig upphandling, alternativt annan relevant utbildning och/eller erfarenhet inom upphandling eller inköp som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare har du arbetat med strategiskt och/eller taktiskt inköp där erfarenhet av kvalificerat upphandlingsarbete i en offentlig organisation är meriterande. Har du dessutom vana av upphandlingssystem är detta en fördel. Vi förutsätter att du är en van IT-användare av MS Officepaketet.

Som person är du trygg i din yrkesroll, kan ta självständiga beslut och trivs i en omväxlande och konsultativ roll. Vidare är du pedagogisk och har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. I din roll som upphandlare hanterar du dagligen flera kontakter med både interna och externa samarbetspartners vilket förutsätter att du har god förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Du kommer framför allt att fungera som rådgivare till verksamheten i upphandlingsfrågor inom området IT. Det är därför av stor vikt att du är självgående, kan ta en projektledarroll och är utvecklingsorienterad i ditt arbetssätt. För att lyckas i rollen ser vi även att du är strukturerad, analytisk och lösningsfokuserad med förmågan att prioritera och se till helheten.

Självklart har du stor integritet och delar och lever enligt Region Blekinges värderingar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Låter detta som en spännande roll för dig?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal. Vissa av våra tjänster är säkerhetsklassade där medarbetaren ska genomgå säkerhetsprövningsintervju och registerkontroll enligt säkerhetsskyddslag (2018:585).

Om regionstaben
Arbetet med att främja hälsa och hållbar tillväxt i Blekinge leds av regiondirektören. Till sin närmaste hjälp har regiondirektören en stab som på ett övergripande plan leder, stödjer, utvecklar och följer upp Region Blekinges verksamhet. Regionstaben ger också stöd till den politiska ledningen

Om Region Blekinge

Vi är 5 000 medarbetare som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhälsa, regional tillväxt, infrastruktur, kollektivtrafik, kultur och bildning. Varje dag arbetar vi för att skapa livskvalitet för Blekinges invånare och växtkraft för länet. Tillsammans leder vi utvecklingen för ett attraktivt Blekinge och vi arbetar för att bidra till att göra Blekinge till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa.

Välkommen att göra skillnad tillsammans med oss – för att livet är viktigt!

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Läs mer om Region Blekinge


Sista ansökningsdag:
2024-04-28

Ort:
Karlskrona

Kontakt:
Ann-Louise Frinäs, Avd chef,
0455-736308
Anna Reiz, Hr-konsult Regionstaben,
0455-734052
Camilla Olsson, Vision, 0454-733023

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb