Upphandlare till Huge Bostäder AB

Huge finns där Huddingeborna bor, handlar, umgås och arbetar. Huge Bostäder bidrar genom sitt arbete och sin verksamhet till ett livskraftigt och attraktivt samhälle – i alla delar av Huddinge kommun. Huge tror på lösningar som är bra för både människa och miljö, bygger klimatsmart och tar ansvar för att utveckla trygghet och attraktiva livsmiljöer. Huge önskar vara den omtänksamma samhällsbyggaren.

Hos Huge hittar du en stabil arbetsgivare som värnar om sin personal och eftersträvar balans mellan arbete och fritid. Du erbjuds möjlighet att påverka och dela erfarenheter med dina kollegor i arbetet med våra system och processer. Huddinge Kommun planerar för 20 000 nya bostäder till 2030 och Huge Bostäder är en viktig medspelare i detta arbete.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att genomföra upphandlingar, där tonvikten ligger på fastighetsrelaterade upphandlingar såsom tekniska konsulter och entreprenörer. Som Upphandlare förvaltar du även framtagna ramavtal genom att ha dialog med entreprenörer, konsulter och interna kollegor. Inom ramen för tjänsten ligger även att delta i arbetet med att utveckla och implementera nya och effektivare arbetssätt för att säkerställa att Huge bedriver sitt inköpsarbete enligt bästa praxis.

Kvalifikationer

  • Några års erfarenhet av arbete med upphandling enligt LOU.
  • Erfarenhet av att självständigt upphandla och upprätta avtal med de allmänna bestämmelser som finns i byggbranschen (AB, ABT, ABFF och ABK).
  • Meriterande med akademisk utbildning inom juridik eller ekonomi, alternativt annan utbildning som bedöms relevant för tjänsten exempelvis YH/KY utbildning inom upphandling.

Egenskaper
Vi söker dig som är självgående, kommunikativ samt arbetar strukturerat. Du har ett stort engagemang och en stark vilja att bidra till utveckling. Samarbetsförmåga liksom talang för att skapa goda relationer och nätverk blir avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen. Vår värdegrund bygger på omtanke och ett professionellt förhållningssätt samt att våra medarbetare är engagerade och tar sitt ansvar i det långsiktiga arbetet och vill bidra till att nå målen. I den här rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Jobba hos oss
Att vara en del av vår arbetsgemenskap är att varje dag bry sig om och visa respekt för både människor, hus och miljö. 

Huge vill vara en arbetsplats som kännetecknas av samarbete, delaktighet och engagemang. När du jobbar hos oss ska du känna att du utvecklas och har arbetsglädje – helst varje dag! 

Huge är en attraktiv arbetsgivare och är ett av företagen som har hamnat på Karriärföretagens topplista även för 2024! Karriärföretagen motiverar utmärkelsen med att ”Huge är en arbetsgivare som satsar stort på att skapa en omtänksam och inspirerande arbetsmiljö. Med fokus på hållbarhet, samhällsnytta och förnyelse erbjuder Huge spännande möjligheter för både erfarna professionella och nystartade talanger. Genom att locka de bästa talangerna och främja samarbete, innovation och individuell tillväxt skapar Huge en arbetsplats som verkligen står ut. Om du söker en plats där du kan utvecklas och arbeta i professionella kundrelationer är Huge den perfekta platsen att bygga din karriär.

Om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat på ett år, heltid.
Tillträde: Mitten av augusti 2024.
Sista ansökningsdatum 2024-04-30. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid övriga frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef Ola Salemyr, Ekonomichef, på tel. 08-502 36 011.

På grund av bestämmelser i personuppgiftslagen kan vi inte ta emot ansökningar via e-post, registrera din ansökan via funktionen ”Sök tjänsten” till höger.
 

Varmt välkommen med din ansökan!


Sista ansökningsdag:
2024-04-30

Kontakt:
Rekryterande chef Ola Salemyr, Ekonomichef, på tel. 08-502 36 011.

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb