Upphandlare till Regionstaben, Blekinge

Affärsavdelningen söker en driven upphandlare som har ett stort intresse för affärer. Avdelningen ansvarar för regionens upphandlingar av varor och tjänster och ingår i Regionstaben. Affärsavdelningen har idag 16 medarbetare med placering i Karlskrona.

Arbetsbeskrivning

I rollen som upphandlare kommer du att ansvara för hela upphandlingsprocessen, som anbudsförfrågan, utvärdering, förhandling och uppföljning av avtal. Arbetssituationen är ofta komplex och kräver mycket god ordning samt förmåga att parallellt hantera olika uppgifter.
Som person ska du vara analytisk, mål- och kvalitetsinriktad och ha en hög social förmåga. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper, för att både du och vi ska trivas med att arbeta tillsammans.
Du kommer också att fungera som rådgivare till verksamheten i upphandlingsfrågor, framförallt inom området förbrukning. Det är därför viktigt att du är självgående, kan ta en projektledarroll och är utvecklingsorienterad i ditt arbetssätt. Du kommer att arbeta i nära samarbete med regionens verksamheter och ansvara för kontakter med våra leverantörer.

Kvalifikationer

Du ska ha arbetat med strategiskt och/eller taktiskt inköp där erfarenhet av kvalificerat upphandlingsarbete i en offentlig organisation är meriterande. Du ska ha högskoleutbildning med adekvat inriktning, till exempel juridik, ekonomi, sjukvård alternativt annan relevant utbildning/erfarenhet inom upphandling eller inköp som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vana av upphandlingssystem är önskvärd. Du har lätt för att utrycka dig i tal och skrift och har goda kunskaper i Officepaketet.

B-körkort fordras.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal

Anställningen är säkerhetsklassad. Före anställning sker säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.


Sista ansökningsdag: 13 november 2022

Ort: Karlskrona

Län: Blekinge län

Referensnummer: 2022/534

Kontakt:
Ann-Louise Frinäs, avdelningschef, 0734471767

Facklig företrädare
Camilla Olsson, Vision, 0454-733023
Magnus Strand, Kommunal, 0455-736365

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb