Vikarierande upphandlare till Stockholm Parkering

Stockholm Parkering ägs av Stockholms stad och har en viktig roll i Stockholms stads samlade trafik- och parkeringspolitik. Bolagets affärsidé är att bygga nya parkeringsanläggningar och nyttja de befintliga så väl som möjligt. Vi skapar utrymme för Stockholm att växa.

Bolaget ansvarar för ca 240 garage/p-hus, och ca 1 400 ytparkeringar, totalt över 62 000 parkeringsplatser. Bolaget är idag en av de som äger flest laddstationer för elbilar, ca 5000 ladduttag. Bolaget har även Sveriges mest ambitiösa mål avseende laddinfrastruktur där 100% av parkeringsplatserna som bolaget äger ska förses med laddning och för anläggningar som bolaget själva inte äger ska nu ske en kraftig utbyggnad de kommande år.

Information om tjänsten
Bolaget har två upphandlare. En av dem kommer att gå på föräldraledighet och vi söker därför en person med upphandlarkompetens som är intresserad av ett vikariat på minst 1 år. Placering är på bolagets huvudkontor. Du kommer att tillhöra avdelningen ekonomi och administration och rapporterar till avdelningschefen.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna som upphandlare ingår bland annat:

  • Planera och genomföra upphandlingar med skiftande komplexitet inom varor, tjänster och entreprenader enligt LOU
  • Genomföra avtalsuppföljning tillsammans med avtalsansvarig
  • Stödja organisationen med avropsförfrågningar och förnyade konkurrensutsättningar på ramavtal tecknad av bolaget och av Stockholms stads.
  • Ge råd och stöd i upphandlingsfrågor till bolagets personal.
  • Bidra i arbetet att utveckla processer och rutiner inom upphandlings- och inköpsområdet.

Vi söker dig som har:
Eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi, juridik, upphandling eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Minst ett års arbetslivserfarenhet av upphandlingsarbete enligt LOU antigen som upphandlare eller som anbudslämnare samt att tolka och färdigställa avtal. Erfarenhet av upphandlingsverktyg till exempel Kommers. Goda kunskaper i att uttrycka sig i tal och skrift på svenska.

Som person är du:
Strukturerad och arbetar med en hög grad av noggrannhet, gillar att jobba självständigt men att ha många kontaktytor i ditt arbete för att inhämta behov och krav, och i detta har den en god samarbetsförmåga. Prestigelös och serviceinriktad även under perioder när arbetsbelastningen är hög.

Upplysningar om tjänsten
Urval sker löpande under rekryteringsprocessen.

Tjänsten är ett vikariat och tidsbestämd.

Anställningsform: Särskild visstidsanställning längre än 6 månader

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänst kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Läs mer om tjänsten på  www.stockholmparkering.se


Ort: Stockholm

Referensnummer: 2022/7682

Sista ansökningsdag: 2022-11-30

Kontaktpersoner:
Fackliga företrädare:

Vision, Daniel Norberg,
daniel.norberg@stockholmparkering.se

För ytterligare info kontakta avdelningschef ekonomi och administration Niklas Björkman niklas.bjorkman@stockholmparkering.se

tel. 08-772 97 54

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb