Adda Inköpscentral söker en kategoriansvarig för Gata & Park

Vill du skapa samhällsnytta och underlätta vardagen för våra kunder samt att vi alla får ett bättre samhälle att bo och leva i? Vill du anta en roll som jobbar på hög strategisk nivå, med både leverantörer, kunder (kommuner, regioner och kommunala bolag) och övriga intressenter? Här är din chans!

Vi söker dig som är en lagspelare, modig, nyfiken och vill vara med att driva och utveckla området tillsammans med vårt team, våra kunder och marknaden. Har du jobbat mot offentlig sektor inom Gatu- och parkförvaltning eller har du erfarenhet av inköp/upphandling av produkter/ tjänster/entreprenader inom Gatu- och parkförvaltning på en kommun eller kommunalt bolag, då ser vi att du kan vara en bra match.

Tjänsten
Vi söker en person som framförallt ska driva och äga utvecklingen av kategoristrategi och avtalsportfölj inom vår kategori Gata & Park. Vi arbetar i team så även om du kommer att bära ett stort och strategiskt affärsansvar för ramavtalen och driva utvecklingen och relationerna inom området, så handlar arbetet om att få teamets totala leverans på plats och vara beredd att ta tag i ett antal olika saker längs vägen.

Kategorin Gata & Park består i dagsläget av:

  • Nationella ramavtal inom flertalet områden, bland annat: beläggningsarbeten, elektriska arbetsfordon, konstgräs, klottersanering, parkmaskiner och gräsklippare m.fl.
  • Lokala ramavtal (STIC = Stockholms inköpscentral) avseende offentlig belysning, vägmarkeringar, drift och underhåll Trafiksignalanläggningar samt ledningsrenoveringar VA-ledningar.

Kategoriansvarig utvecklar befintlig kategoriplan och arbetar med kategoristyrning tillsammans med sitt kategoriteam. I rollen som kategoriansvarig har du det övergripande ansvaret för att utforma strategier, upphandla och förvalta de ramavtal som återfinns i avtalsportföljen i enlighet med Adda Inköpscentrals övergripande upphandlingsstrategi. Frihet under ansvar är ledord då varje ramavtal har egen budget och alla ramavtal mäts mot olika mål som t.ex. hållbarhet och följsamhet.

Vi ser en fortsatt hög potential och en stark utveckling inom kategorin, genom nya ramavtalsområden och andra tjänster som vi vill erbjuda våra kunder. Därför är det viktigt att du har en förmåga att leda, driva och samverka med kunder, marknaden och våra intressenter inom detta kategoriområde.

Kvalifikationer

  • Minst tre års relevant arbetslivserfarenhet av arbete kopplat till Gata & Park. Från leverantörsmarknaden eller beställarsidan.
  • Relevant eftergymnasial utbildning.
  • Van att leda och arbeta i team och med förändring, samt att hantera och utveckla information.
  • Kommunikativ förmåga – att kunna arbeta med anpassade budskap till målgrupper och individer både i skriftlig och muntlig form.
  • Förmåga att söka samarbetslösningar med många olika parter och intressen.

Din profil
För att lyckas i ditt arbete förstår du att det är teamet som skapar nyttan. En stor del av arbetet bygger på att utveckla redan befintliga ramavtal och identifiera nya ramavtalsområden som kan underlätta vardagen för våra kunder. Detta arbete görs i dialog med teamet, våra kunder, marknaden och andra intressenter varför vi ser att du behöver vara engagerad och relationsbyggande. Vidare håller du dig uppdaterad på omvärldens förändringar samt drivs av att skapa kundnytta och se resultat av ditt arbete. Vi ser också att det är viktigt att du har förmågan till teambygge, struktur och organisering för att lyckas i ditt arbete hos oss.

Utöver ovan ser vi också att du delar våra värderingar genom att vara nyfiken, schysst, vass och relevant. Som medarbetare hos Adda uppmuntras du till ständig utveckling och hos oss får du arbetskamrater med stort engagemang för vår vision och uppdrag – att vara offentlig sektors mest värdeskapande samarbetspartner.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 1 september och vi ser fram emot din ansökan!

Om Adda
Adda-koncernen består av tre bolag och vi är fler än 180 medarbetare på kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Läs mer om vår verksamhet på vår www.adda.se

Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden och vårt mål om att bli Sveriges bästa arbetsplats. Vi är sedan november 2018 en Great Place To Work-certifierad arbetsplats.

Vi finns för att hjälpa offentlig sektor att skapa mesta möjliga nytta för invånarna.


Sista ansökningsdag: 1 september 2023

Kontakt:
Daniel Yousefi
Operativ HR-chef – Adda
daniel.yousefi@adda.se

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb