Affärsrådgivare inom samhällsbyggnad till Adda AffärsConcept

Nu söker vi affärsrådgivare till vårt växande verksamhetsområde Samhällsbyggnad och vi är intresserade både av dig som är erfaren och dig som är nyutexaminerad.

Tillsammans med oss på Adda AffärsConcept kommer du att arbeta med att erbjuda juridiska och försörjningsstrategiska tjänster inom offentlig upphandling och inköp som underlättar vardagen, frigör resurser till välfärden och bidrar till ett hållbart samhälle.

Inom vårt verksamhetsområde Samhällsbyggnad arbetar vi bland annat med bygg-, mark-, installation och anläggningsentreprenader, fastighetstjänster och konsulttjänster. Vi leder projekt från idé till implementering och bistår med såväl strategisk och juridisk rådgivning och analys. Genom vår starka förankring i juridiken och affärsmässiga förståelse för branschen hjälper vi våra kunder att nå sina mål. Vi arbetar även tvärfunktionellt och tillsammans med affärsrådgivare i andra verksamhetsområden.

Hos oss får du utvecklas tillsammans med våra mycket kompetenta affärsrådgivare, bli en del av vår gemenskap och bidra till vår egen kompetens- och affärsutveckling för att ständigt möta våra kunders behov.

Tjänsten omfattar:

 • Upphandling, där vi hjälper offentliga kunder med många typer av kontraktsföremål, exempelvis större och mindre bygg-, anläggnings- och installationsentreprenader, driftentreprenader, fastighetstjänster, konsulttjänster och transporttjänster.
 • Rådgivning inom entreprenadjuridik, LOU, LUF, LUFS, LUK och kringliggande lagar.
 • Projektledning av olika typer av uppdrag för externa kunder.
 • Genomförande av workshops, seminarier och utbildningar.
 • Ett varierande arbete med många kontakter och parallella uppdrag.
 • Teambaserat arbete tillsammans med andra riktigt vassa affärsrådgivare.
 • Deltagande i arbete med utveckling av verksamhetsområdet.

Vi tror att du besitter:

 • Akademisk examen, t.ex. med inriktning mot juridik/ekonomi/teknik/bygg- och anläggning.
 • Erfarenhet av att leda och/eller genomför offentliga upphandlingar.
 • Mycket god kunskap inom upphandlingsregelverken, framförallt LOU.
 • Erfarenhet av att arbeta i en rådgivande roll.
 • En mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
 • Goda kunskaper i Officepaketet.

Därtill ser vi gärna att du har erfarenhet av upphandling inom entreprenad- och fastighetsområdet och styrande regelverk såsom AMA och AB 04, ABT 06 och ABK 09. Saknar du erfarenhet inom entreprenad- och fastighetsrelaterad upphandling, men har ett intresse för dessa områden och en stark ambition att utvecklas– tveka inte att ansöka!

Det är även intressant om du dessutom besitter kompetens och/eller har ett särskilt intresse för någon mer specifik inriktning såsom exempelvis Aff, lokalanskaffning eller säkerhetsskyddad upphandling eller gällande någon specifik sektor, till exempel VA- eller energibolag eller kommunala fastighets-/bostadsbolag.

Även om det som anges ovan beskriver en mer erfaren person är vi även intresserad av dig som är nyutexaminerad!

Vem vi tror att du är:

För rollen som affärsrådgivare söker vi dig som är driven, ambitiös och kvalitetsmedveten. Vidare tror vi att du är analytisk, metodisk och tydlig i din kommunikation. Du har goda projektledaregenskaper och kan föra dialog med olika typer av kunder med olika befattningar i en organisation. Vi tror också att du tycker om att både lära dig nytt och dela med dig av din egen kunskap på ett prestigelöst och öppet sätt. Du är bekväm i en rådgivande roll med många olika kontaktytor och levererar kvalitet tillsammans med andra samtidigt som du bidrar till utvecklingen av teamet och verksamhetsområdet. Du tycker om att jobba teambaserat tillsammans med kollegor och externa kunder, men trivs även med att arbeta både självständigt och kan tillämpa självledarskap.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande och vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 7 juni.

Funderar du på om det här är något för dig, kontakta gärna Tobias Tegnér (verksamhetsområdeschef Samhällsbyggnad, 076-895 28 51) eller Daniel Yousefi (Operativ HR-chef, 072-749 72 51) så berättar vi gärna mer.

Annars är det bara att göra slag i saken genom att klicka på ”sök jobbet”!

Om Adda AffärsConcept

Adda AffärsConcept är ett nyfiket och vasst bolag inom Adda-koncernen som arbetar med affärsrådgivning kopplat till offentlig sektor. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg och arbetar flexibelt med möjlighet till visst distansarbete. Vi har återkommande internutbildningar, gemensam frukost två gånger i veckan och gör flera aktiva saker för att du ska må bra. Vi jobbar med att ständigt förbättra vår arbetsplats och har fyra år i rad blivit certifierade av Great Place to Work. När du jobbar på Adda får också du ta del av många uppskattade förmåner.


Sista ansökningsdag:
7 juni 2023

Kontakt:
Tobias Tegnér (verksamhetsområdeschef Samhällsbyggnad,
076-895 28 51) eller
Daniel Yousefi (Operativ HR-chef, 072-749 72 51)

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb