Affärsrådgivare inom samhällsbyggnad

Nu söker vi affärsrådgivare till vårt verksamhetsområde Samhällsbyggnad!

Inom vårt verksamhetsområde Samhällsbyggnad arbetar vi bland annat med bygg-, mark-, installation och anläggningsentreprenader, fastighetstjänster och konsulttjänster. Vi leder projekt från idé till implementering och genom vår starka förankring i juridiken och affärsmässiga förståelse för branschen hjälper vi våra kunder att nå sina mål. Vi arbetar även tvärfunktionellt och tillsammans med affärsrådgivare i andra verksamhetsområden.

Tillsammans med oss på Adda AffärsConcept kommer du att arbeta med att erbjuda konsulttjänster inom offentlig upphandling och inköp som underlättar vardagen, frigör resurser till välfärden och bidrar till ett hållbart samhälle.

Hos oss kan du utvecklas tillsammans med våra mycket kompetenta affärsrådgivare, bli en del av vår gemenskap och bidra till vår egen kompetens- och affärsutveckling för att ständigt möta våra kunders behov.

Rollen som affärsrådgivare inbegriper bland annat:

 • Upphandling, där vi hjälper offentliga kunder med många typer av kontraktsföremål, exempelvis större och mindre bygg-, anläggnings- och installationsentreprenader, driftentreprenader, fastighetstjänster, konsulttjänster och transporttjänster.
 • Rådgivning kopplad till såväl affär som juridik.
 • Projektledning av olika typer av uppdrag för externa kunder.
 • Genomförande av workshops, seminarier och utbildningar.
 • Ett varierande arbete med många kontakter och parallella uppdrag.
 • Teambaserat arbete tillsammans med andra affärsrådgivare.
 • Deltagande i arbete med utveckling av verksamhetsområdet.

Fördelning av tid för utförande av arbetsuppgifter ovan anpassas med hänsyn till respektive medarbetares kompetens och inriktning och utöver det ovan angivna tillkommer mängd andra spännande och utvecklande arbetsuppgifter. Våra affärsrådgivare indelas även i olika roller baserat på såväl kompetens som personliga förmågor, sociala färdigheter, ledarförmågor och intellektuella färdigheter.

Vi tror att du besitter:

 • Akademisk examen, t.ex. med inriktning mot juridik/ekonomi/teknik/bygg- och anläggning.
 • Ett par års erfarenhet av att leda och genomföra offentliga upphandlingar.
 • Mycket god kunskap inom upphandlingsregelverken, framförallt LOU.
 • Erfarenhet av att arbeta i en rådgivande roll.
 • En mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
 • Goda kunskaper i Officepaketet.

Därtill ser vi gärna att du har erfarenhet av upphandling inom entreprenad- och fastighetsområdet och styrande regelverk såsom AMA och AB 04, ABT 06 och ABK 09.

Vem vi tror att du är:

För rollen som affärsrådgivare söker vi dig som är driven, ambitiös och kvalitetsmedveten. Vidare tror vi att du är analytisk, metodisk och tydlig i din kommunikation. Vi tror också att du tycker om att både lära dig nytt och dela med dig av din egen kunskap på ett prestigelöst och öppet sätt. Du är bekväm i en rådgivande roll med många olika kontaktytor och kan föra dialog med olika kunder och befattningar. Du levererar hög kvalitet, tycker om att jobba teambaserat tillsammans med kollegor och externa kunder, men trivs även med att arbeta både självständigt och har ett gott självledarskap.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande och vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 21 november.

Funderar du på om det här är något för dig, kontakta gärna Tobias Tegnér (verksamhetsområdeschef Samhällsbyggnad, 076-895 28 51).

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Adda AffärsConcept

Adda AffärsConcept är ett nyfiket och vasst bolag inom Adda-koncernen som arbetar med affärsrådgivning kopplat till offentlig sektor. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg och arbetar flexibelt med möjlighet till visst distansarbete. Vi har återkommande internutbildningar, gemensam frukost två gånger i veckan och gör flera aktiva saker för att du ska må bra. Vi jobbar med att ständigt förbättra vår arbetsplats och har fyra år i rad blivit certifierade av Great Place to Work. När du jobbar på Adda får också du ta del av många uppskattade förmåner.

Läs mer om vår verksamhet här. 


Sista ansökningsdag:
21 november 2023

Kontakt:
Tobias Tegnér
(verksamhetsområdeschef Samhällsbyggnad, 076-895 28 51).

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb