Upphandlare inom vård och läkemedel sökes till Adda!

En ”vanlig” dag som upphandlare inom kategorigrupp vård och läkemedel

Du som läser detta har förmodligen stenkoll då du redan jobbar som senior upphandlare, men jag tänkte att vi skulle försöka ge dig en bild av hur det är hos oss, för det är riktigt roligt och vi skapar stor nytta!

Även här på Adda så ansvarar upphandlaren för att skapa ett bra upphandlingsdokument, annonsera, utvärdera och tilldela. Men utöver det kan en vanlig dag som upphandlare på Adda, inom kategorigrupp vård och läkemedel, se ut även såhär.

Jag startar antingen igång hemma eller inne på kontoret, oftast ses mitt team på kontoret måndagar och onsdagar då vi också passar på att äta av den goda frukosten som dukas fram. Dagen startar ofta med en gemensam diskussion i kategorigruppen med anledning av en stor händelse inom läkemedelsbranschen dagen innan. Alla medlemmar konstaterar att vi jobbar i en spännande kategori bland läkemedel och vaccin där det mesta kan hända. Vi sätter upp en gemensam plan för att hantera detta.

Dagen fortsätter med en avstämning kring en specifik upphandling och teamet lägger planen för vidare arbete. Vi tar många beslut varje dag och tillsammans skapar vi stor framdrift i kategorins alla projekt.

Telefonen ringer och det är ofta kunder som vill veta mer om en specifik upphandling, kanske vill de hjälpa till och ingå i en referensgrupp. De här samtalen är välkomna och får ta tid då kunden och deras synpunkter är viktiga för oss och hjälper oss skapa bättre upphandlingar.

Senare under dagen har vi samlat våra medicinska experter som är kopplade till kategorin för att hjälpa oss med expertkunskap inom områdena vi arbetar med.

Under en dag som upphandlare hos Adda så förkommer mycket kontakt med leverantörer och kunder. Vi arbetar i starka team och den känslan ger oss styrka och mod att utmana och göra ännu bättre affärer.

När du jobbar på Adda får du ta del av många uppskattade förmåner.
Vi arbetar exempelvis flexibelt och hybrid, vi anordnar olika typer av utbildningar, har ett generöst friskvårdsbidrag och gör flera aktiva saker för att du ska må bra. Vi jobbar med att ständigt förbättra vår arbetsplats och har fyra år i rad blivit certifierade av Great Place to Work.

Nu söker vi dig som tycker att det här låter lika kul som vi gör och har mycket god erfarenhet av att arbete med offentlig upphandling inom företrädesvis vacciner, läkemedel och vårdrelaterade produkter eller likvärdig erfarenhet. Bra att ha med sig in i rollen är en relevant eftergymnasial utbildning, mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Vi tror också att du är strukturerad, kommunikativ, analytisk och massa andra bra saker.

Hoppas du fått en klar bild av vad tjänsten innebär, skulle du vilja veta mer så vänd dig till Daniel med dina frågor.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan senast 14 mars.


Ansök senast: 14 mars 2023

Kontakt:
Daniel Yousefi
Operativ HR-chef – Adda daniel.yousefi@adda.se

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb