Avtalscontroller till Göteborgs stads parkering

arbetsbeskrivning.

Vi söker nu en erfaren avtalscontroller för ett nytt spännande och utvecklande uppdrag. Tjänsten är helt ny i bolaget. Vill du vara med och bidra till dagens och framtidens parkeringslösningar i ett framsynt och innovativt parkeringsbolag? Sök då rollen som Avtalscontroller på Göteborgs Stads Parkering.

ansvarsområde.

I ett led av att ytterligare kvalitetssäkra våra processer söker vi nu en Avtalscontroller. Detta är en helt nyinrättad tjänst vilket medför stora möjligheter för dig att forma rollen själv. Som avtalscontroller ingår det att stödja de avtalsansvariga vid uppföljning av att leverantörerna fullföljer sina åtaganden i enlighet med avtalade villkor. Du ska kunna leda och utveckla processen för avtalsuppföljning och skapa ett metodstöd för kontinuerlig uppföljning av leverans i förhållande till upphandlade avtal. Du medverkar till att bygga upp en strategisk uppföljningsprocess av avtal utifrån ett systematiskt tankesätt. Tillsammans med upphandlare tar du fram arbetsrutiner för hur rapporter och resultat av kontroller ska påverka upphandlingsarbetet samt upphandlingsplaner. Vidare bidrar du till en god följsamhet mot våra ramavtal genom regelbundna och återkommande kontroller och analyser av inköpsbeteenden. Du har ett administrativt ansvar kring bolagets avtal gällande prisjusteringar etc.  I rollen ingår att ta fram underlag och statistik inför olika typer av beslut.  Som avtalscontroller är du en stödfunktion för hela bolagets avtalsuppföljning, men huvuddelen av arbetet kommer att ske på avdelningen Fastighet och Parkeringsservice. Du tillhör avdelning Stab, rapporterar till avdelningschef på Stab samt jobbar tätt tillsammans med bolagets två upphandlare.

Välkommen till ett kundfokuserat och spännande bolag där mycket är på gång och där du har stora möjligheter till utveckling.

kvalifikationer.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom relevant område kopplat till befattningen, t ex ekonomi, inköp, upphandling. Du har tre års erfarenhet av rollen som avtalscontroller eller motsvarande. Då vi är ett kommunalt bolag ser vi gärna att du har erfarenhet av lagen om offentlig upphandling (LOU), samt offentlig förvaltning. Du har goda kunskaper i Excel, meriterande om du har vana av att arbeta i olika typer av system kopplat till inköp och inköpsanalys.

För att lyckas i rollen som avtalscontroller på Göteborgs Stads Parkering är det viktigt att du har en god förståelse för processen och ett intresse för inköp och avtalsförhållanden samt att du snabbt kan sätta dig in i olika avtal och dess tolkning. Som person är du strukturerad har du lätt för att samarbeta, är drivande och skicklig på att skapa goda relationer. Vidare har du god analytisk förmåga, är beslutsam och förtroendeingivande. Din sociala kompetens samt kommunikativa förmåga hjälper dig i ditt arbete och du är lyhörd för verksamhetens behov. Du är lösningsorienterad och tar gärna initiativ till förbättringsarbete.

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

Välkommen med din ansökan på randstad.se så snart som möjligt, dock senast den 23 maj.
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta gärna rekryteringskonsult Victoria Reeve victoria.reeve@randstad.seFacklig kontakt på Göteborgs Stads Parkering: Unionen, Almir Hrvat, tfn 031-7743753.

om göteborgs stads parkerings ab.

Göteborgs Stads Parkering är ett parkeringsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Vi arbetar för att skapa en hållbar, tillgänglig och attraktiv stad för de som bor, arbetar och verkar här, men också för de som tillfälligt besöker oss. Under varumärket Parkering Göteborg har vi idag 71 000 parkeringsplatser, 872 laddplatser och dagligen görs upp emot 40 000 betalningar i vår betalningsapp och 14 000 betalningar i betalautomater. Bolaget omsätter 523 miljoner kronor och förvaltar parkeringsanläggningar till ett värde av drygt 2 440 miljoner kronor och vi är ca 90 medarbetare. Bolaget tillhör koncernen Lokaler, som består av koncernmodern Higab och Älvstranden utveckling och är en del av Stadshuskoncernen.
Parkering är en fråga som är viktig för många människor och är en pusselbit i det som kallas hållbar mobilitet. För att skapa det nu och i morgon behöver vi alla slags kompetenser.
Göteborg är mitt uppe i en byggboom som kommer att pågå i många år till. Staden förtätas och vi bygger bostäder, verksamheter och arbetsplatser för 150 000 nya invånare fram till 2035. Men även nu under byggtid behöver Göteborg vara tillgängligt för de som bor och arbetar här, men också för de som besöker staden tillfälligt. För att skapa den stad vi vill ha behöver vi hjälpas åt att resa så hållbart det bara går, vi behöver skapa en hållbar mobilitet. https://www.parkeringgoteborg.se/

https://www.p-bolaget.goteborg.se


Sista ansökningsdatum: 2021-05-23

Referensnummer: 201331638

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb