Avtalsförvaltare/avtalscontroller till Stockholm vatten och avfall

Videopresentation

Om arbetsplatsen

Vill du jobba för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad? Vi är Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag som varje dag tar ansvar för stockholmarnas och miljöns bästa i allt vi gör, både nu och för kommande generationer. Tillsammans arbetar vi för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad.

Arbetsuppgifter

Du kommer som en av fyra drivna, affärsmässiga och strukturerade avtalsförvaltare arbeta med att genomföra uppföljning av bolagets leverantörsavtal enligt framtaget arbetssätt samt vidareutveckling av detsamma. Detta gör du tillsammans med verksamhetens engagerade och kompetenta medarbetare där en viktig del är att stötta och vägleda dem.
Som avtalsförvaltare hos oss kommer du tillhöra en enhet på ca 25 personer, dina kollegor kommer utöver avtalsförvaltare bland annat bestå av upphandlare, inköpare och administratörer.
Vanliga arbetsuppgifter:
• Följa upp avtal inom kategorierna tekniska konsulter och verksamhetsgemensamma avtal
• Ingå i ett kategoriteam för tekniska konsulter tillsammans med upphandlare, inköpare, hållbarhetsstrateg, projektledare m.m.
• Vara med och utveckla det strategiska inköpsarbetet
• Medla när våra beställare och leverantörer inte är överens, driva en lösningsorienterad dialog med båda parter och vid behov samordna med upphandlare och jurist
• Delta vid upphandlingar och bevaka kontraktsrättsliga aspekter i upphandlingen
• Inköpsanalysarbete och uppföljning av nyckeltal

Kvalifikationer

För att trivas i den här rollen ser vi att du har:
• Universitets-/högskoleutbildning eller motsvarande kunskap förvärvat på annat sätt
• Minst tre års arbetslivserfarenhet från arbete inom avtalsförvaltning, projektledning/projektadministration, uppdragsledning, ekonomi, juridik, inköp eller närliggande områden
• Mycket hög förmåga i svenska språket när det kommer till tal och skrift

Det är meriterande med erfarenhet av att medla vid tvister, strategiskt inköpsarbete, avtalsförvaltning, projektledning, erfarenhet från offentlig sektor, kategoristyrning eller inköpsanalys.

Som person har du ett affärssinne, är noggrann, duktig på att se helheten samt bra på att identifiera, hantera och följa upp detaljer i arbetet. Då du är den som leder arbetet är goda ledaregenskaper, förmågan att möta olika personer, medla och att skapa trygghet viktigt i rollen. Vidare är du strukturerad genom att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt, samtidigt som du är bra på att arbeta självständigt och ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter och det gemensamma resultatet. Du kommer i ditt arbete ha många interna och externa kontaktar och därför är det viktigt med god samarbetsförmåga och att du kommunicerar både skriftligt och muntligt på ett pedagogiskt sätt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som börjar med provanställning på sex månader. Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Ulvsunda.

Under jul och nyår kan det vara svårare att komma i kontakt med oss och ställa frågor om tjänsten. Intervjuer kommer att påbörjas efter ansökningstiden är slut.

Övrigt

För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi valt att jobba med rekryteringstester i vår urvalsprocess. I urvalsprocessen ingår två stycken rekryteringstester. Det ena är ett problemlösningstest (Matrigma) och det andra är ett personlighetstest (MAP).

För oss är medarbetarnas hälsa i fokus. Vi underlättar för dig att göra hälsosamma val och att kunna kombinera arbete, fritid och familj. Vi erbjuder därför många av våra medarbetare förmånligt flextidsavtal och möjlighet att jobba hemifrån. Läs mer om oss på vår hemsida svoa.se/jobb.

Då vi är en arbetsgivare som värnar om och strävar efter en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare och vår samhällsviktiga funktion, kommer du som slutkandidat att genomföra ett drogtest hos vår hälsopartner.


Ansök senast:
2024-01-14

Referensnummer:
C166033

Kontaktperson
Britta Pivac
Telefon 08-52212264

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb