Avtalsförvaltare till Regionfastigheter i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Regionfastigheter utvecklar och förvaltar Region Skånes fastigheter. Just nu gör vi de största investeringarna någonsin på sjukhusområdena i Skåne. Regionfastigheter projektleder, bygger och utvecklar stora komplexa projekt i känslig sjukhusmiljö.

Vi förvaltar fastigheter och avancerade tekniska system och måste kunna garantera hög driftsäkerhet årets alla dagar. Vårt arbete är en förutsättning för säker och trygg vård.

Vi bygger också ut infrastrukturen för kollektivtrafiken i Skåne, med nya servicedepåer för buss, spårvagn och tåg.

Regionfastigheters upphandlingsenhet ansvarar för fastighetsrelaterad upphandling inom Region Skåne och förvaltar de ramavtal som krävs för att uppföra, underhålla och renovera Region Skånes fastighetsbestånd. Vårt arbete bidrar till ständigt bättre förutsättningar för vård, trafik och utveckling inom Region Skåne.

Regionfastigheter är i en spännande och expansiv fas med stora, komplexa byggprojekt med höga krav på avtalens kvalitet och aktiv leverantörsutveckling. Upphandlingsenheten erbjuder dig en bred roll med mycket omväxling och stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Är du vår nya avtalsförvaltare?

Vi utökar nu Upphandlingsenheten med ytterligare en avtalsförvaltare. Som avtalsförvaltare hos oss ansvarar du för avtalsförvaltningen av Region Skånes fastighetsrelaterade ramavtal. Avtalsförvaltning har högt fokus och du implementerar våra ramavtal såväl internt som externt mot leverantörer samt förbättrar kontraktsinnehållet i Region Skånes fastighetsrelaterade kontrakt. I rollen samarbetar du med bland annat bygg- och installationsprojektledare, driftsorganisationen, strateger och förvaltare inom Regionfastigheter samt ger entreprenadrättsligt stöd till Regionfastigheters organisation i diskussioner med leverantörer. Du gör avtalstolkningar och förhandlar med byggentreprenörer och konsulter. Vidare genomför du systematisk avtalsuppföljning och utvärderingar inför avtalsförlängning och upphandling där din roll är att identifiera utvecklingsområden och ge återkoppling med syfte att förbättra kvaliteten i avtalen. Du arbetar även med leverantörsutveckling av leverantörerna på våra ramavtal och utbildar också Regionfastigheters medarbetare i entreprenadjuridiska frågor.

Upphandlingsenheten arbetar kontinuerligt med kvalitetsförbättring genom att ta vara på erfarenheter och implementera dem i kommande upphandlingar. Här har du en viktig roll i utvecklingen av avtal och kontraktsinnehåll tillsammans med enhetens upphandlare, avtalsförvaltare och administratörer samt övriga kollegor inom Regionfastigheter.

Resor i tjänsten ingår i begränsad omfattning inom Skåne.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som har högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi, juridik eller bygg, alternativt dig som har eftergymnasial utbildning inom upphandling och inköp eller annan relevant utbildning för tjänsten. Goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av avtalsförvaltning, förhandling, leverantörsuppföljning och/eller leverantörsutveckling, gärna med anknytning till byggrelaterade projekt. Likaså ser vi gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom entreprenadjuridik, byggnation, ekonomi och/eller avtalsförvaltning. Därtill är erfarenhet av AB 04, ABT 06, ABK 09 och AMA AF önskvärt.

Vill du arbeta med avtalsförvaltning och leverantörsutveckling samt har ett inre driv att komma till avslut och leverera ett gott resultat? Då tror vi att du har goda förutsättningar för att trivas hos oss. Vi ser också att du är engagerad, ansvarstagande och har förmåga att självständigt planera ditt arbete i förhållande till verksamhetens behov. Du har också god analytisk förmåga, ett strukturerat arbetssätt och kan arbeta utvecklingsinriktat. Som avtalsförvaltare ingår du i en engagerad arbetsgrupp med mycket driv som präglas av en stor vilja till erfarenhetsutbyte och samverkan. Vi värdesätter därför att du är prestigelös och delar med dig av dina erfarenheter samt att du har god samarbetsförmåga och en positiv inställning som tar fram det bästa av dina kollegor och samarbetsparter. Då rollen innebär mycket kontaktytor krävs även mycket god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionfastigheter utvecklar Region Skånes fastigheter. Vi förvaltar drygt 1 miljon m2 i egna fastigheter och ansvarar för fastighetsdrift och fastighetsunderhåll. Dessutom hyr vi cirka 500 000 m2 runt om i Skåne av andra fastighetsägare. Regionfastigheter ansvarar också för all om- och nybyggnation av Region Skånes lokaler. Just nu gör vi de största investeringarna någonsin på sjukhusområdena i Skåne, och bygger ut infrastrukturen med en servicedepå för Öresundstågen, spårvagnsdepå i Lund och planerar för flera nya bussdepåer. Vi är cirka 350 anställda med bred och stark kompetens inom byggprojektledning, teknik och fastighetsförvaltning. Vårt arbete bidrar till ständigt bättre förutsättningar för vård, trafik och utveckling i Region Skåne. skane.se/vibygger

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Kommun: Lund

Kontaktperson:

Tomasine Beckman Edén, Chef Upphandlingsenheten, 0725-494257

Sista ansökningsdag: 2022-05-29

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb