En extra inköps-resurs Våren 2024? (LIA1)

En ambitiös och engagerad student söker just nu aktivt en LIA-plats. Mitt mål är att växa och utvecklas inom inköp och upphandling för att maximera min potential och bidra till framgång där jag ser min erfarenhet inom olika branscher som en tillgång inför framtida utmaningar.
Med över 16 års erfarenhet inom försäljning och ledarskap, tillsammans med pågående utbildning, strävar jag mot att bli en expert inom området. Jag tror att min passion, engagemang och förmåga att bygga starka relationer samt leverera resultat kommer att göra mig till en värdefull tillgång inom just inköp och upphandling. Jag ser fram emot möjligheten att använda min kunskap och erfarenhet för att stödja er organisations framgång.

Jag studerar mitt första år på One Academy med inriktning Strategiskt inköp & upphandling och söker nu min första LIA-plats till våren 2024.
Vid denna tidpunkt kommer jag ha läst följande kurser: företagsekonomi, logistik, inköp, juridik, excel och upphandling vilket gör mig väl förberedd att hantera olika inköps- och upphandlingsrelaterade arbetsuppgifter

Kontakta gärna mig om du och ditt företag är intresserade av en extra resurs till våren!

Fannyhallinge@hotmail.com

* Perioden avser 2 April- 21 juni


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb