Halmstads Energi och Miljö söker miljömedveten upphandlare

Vi levererar en så enkel sak som trygghet.

Som det största energi- och miljöbolaget i regionen bidrar vi med samtliga delar till ett fungerande och hållbart samhälle. Vi levererar el till din kaffebryggare 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och tar hand om den efter att den bryggt sin sista kopp. Våra anställda är vardagshjältar, är du?

Är du en driven person med ett genuint intresse för framgångsrika affärer? Som en del av vår framåtlutande organisation får du delta i flera spännande utvecklingsprojekt och arbeta brett inom samtliga upphandlingskategorier. Låter detta intressant, sök då redan idag då urval sker löpande!

ARBETSUPPGIFTER

Som upphandlare inom Upphandling & Inköp på HEM, ställs du inför spännande utmaningar med möjlighet att bredda dina kunskaper inom energi och miljöbranschen. Här får du stora möjligheter att utvecklas och växa i din roll genom att delta i spännande projekt och vara en viktig del i HEM:s utveckling framåt. Du är en nyckelperson som självständigt driver processer i nära samarbete med beslutsfattare från våra olika verksamhetsområden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Genomföra upphandlingar inom HEMs samtliga områden enligt LUF
  • Avtalsförvaltning och avtalsuppföljning
  • Kvalificerad rådgivning till våra verksamhetsområden
  • Delta i utvecklingsprojekt

Vår avdelning drivs av innovation och att använda lagstiftningen på bästa sätt för att bidra till de bästa affärerna för hela HEM. Vi har en helt elektronisk upphandlingsprocess och arbetar ständigt med digitalisering för att effektivisera våra flöden. Beslut och avtal undertecknas elektroniskt och diarieföring sker automatiskt. Vi är ett sammansvetsat team med högt i tak, där vi stöttar varandra i både stora och små frågor. Här värdesätts glädje i arbetsdagen.

DIN PROFIL

Vi söker en dig med akademisk examen inom områdena upphandling, inköp eller en likvärdig utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av upphandling inom offentlig sektor då du som en del av vårt dynamiska upphandlingsteam kommer att spela en central roll i att utveckla och driva framgångsrika upphandlingsprojekt.

Det är en fördel om du har en meritförteckning där du som upphandlare drivit projekt inom entreprenad och/eller IT. Att vara en lagspelare är avgörande, och vi söker någon som kan bidra till vårt befintliga team om en avdelningschef, fem upphandlare och en inköpare.

Vi söker någon med ett stort engagemang för energi- och miljöfrågor, som har förmågan att omsätta idéer och krav till skräddarsydda avtal. Du är driven, affärsmässig och listig med hög integritet och tar ansvar för hela upphandlingsprocessen, från planering och genomförande till efterföljande utvärdering och uppföljning. Vi ser att du är en passionerad individ som brinner för att nå resultat och driva förändring.

Om du trivs i en miljö där kreativitet, problemlösning och samarbete står i centrum, är det här en utmärkt möjlighet för dig att utvecklas och trivas!

ANSÖKAN

Eftersom vi tillämpar löpande urval och intervjuer sker löpande vill vi gärna ha din ansökan snarast. Dock senast 2023-03-12.

I rekryteringen samarbetar Halmstads Energi och Miljö AB med BraPersonal Sverige AB. Anställning sker direkt på Halmstads Energi och Miljö AB.

På HEM är medarbetarna verkligen nöjda. I vår senaste medarbetarundersökning undersökte vi bland annat vårt eNPS, alltså Employee Net Promotor Score. eNPS är ett vanligt sätt att mäta företagets medarbetarnöjdhet, hur medarbetarna uppfattar sin arbetsgivare och hur troligt det är att de skulle rekommendera företaget som arbetsplats. HEMs score landade på 23, på en skala där 0 – 20 är bra och 20 – 50 är mycket bra, ett resultat vi är väldigt stolta och glada över.

Vi bryr oss om miljö och hållbarhet, och inte minst dig som är anställd hos oss på HEM. Därför erbjuder vi bl.a. förtroendeflextid, föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag samt 63 timmars arbetstidsförkortning per år. Vi sitter i öppet kontorslandskap i nya, fräscha lokaler på Flygstaden och erbjuder massage och anordnar träningspass på arbetstid. Du har även möjlighet att beställa lunch till arbetsplatsen; allt för att underlätta för dig i arbetsvardagen. Beroende på hur ditt uppdrag ser ut har du som medarbetare på HEM möjlighet att arbeta hemifrån 2-3 dagar i veckan. På HEM har vi dessutom möjlighet att erbjuda mer förmånliga pensionsavtal än många andra arbetsgivare.


Ansök senast: 2023-03-12

Kontaktperson:
Pontus Brantberg, Rekryterare
0702-68 06 70
pontus.brantberg@brapersonal.nu

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb