Inköpare/Avtalsansvarig inom Energi till Adda Inköpscentral

Har du koll på offentlig upphandling och erfarenhet inom energibranschen? Har du en önskan om att skapa samhällsnytta inom energiområdet? Vi söker dig som vill vara med och utveckla detta område, är nyfiken och gillar att samverka – hos oss får du chansen att påverka framtiden!

Tjänsten

Vi förstärker vår organisation med en person som framförallt ska arbeta med att ansvara och förvalta avtalsområdets dynamiska inköpssystem inom elenergi, bränslepellets och solcellslösningar.

Som inköpare/avtalsansvarig är du huvudansvarig för löpande upphandlingar inom Energikategorins DIS, vilket innebär mycket kundkontakt med våra beställare varför en hög servicegrad är viktig.

Du kommer även att arbeta med avtalsutveckling i nära samarbete med kategoriansvarig.

Här arbetar du nära både kunder och leverantörer varför vi gärna ser att du har förståelse för hur marknaden fungerar och erfarenhet från någon av de branscher som kategorin omfattar.

Erfarenheten kan komma från produktion eller grossistled alternativt från inköp eller försäljning. Viktigt är att du har den goda affären i centrum för att på så sätt bringa bästa nyttan till våra kunder.

Vi ser att du kan vara placerad i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Kvalifikationer

  • Akademisk examen relevant för tjänsten eller kvalificerad yrkeshögskoleexamen med inriktning offentlig upphandling eller motsvarande kunskaper och erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt
  • Förståelse för exempelvis FFU, LOU, DIS, förstudie, annonsering och utvärderingsmodeller
  • God förmåga att formulera dig på svenska i tal och skrift samt självständigt ta fram texter
  • God projektledningsförmåga
  • Upphandlingssystem exempelvis Tendsign
  • God kunskap inom Office-paketet
Det är meriterande med erfarenhet av:
  • Upphandlingar genom dynamisk inköpssystem (DIS)
  • Avancerade Excel kunskaper

Din profil

Som person är du strukturerad och har en god förmåga att planera ditt arbete. Du arbetar på ett kvalitetsmedvetet och noggrant sätt och får saker utförda i tid. Du visar stort engagemang samt en vilja att utveckla och förbättra. Vidare är du lösningsorienterad och van att behöva prioritera och driva processer framåt på ett självgående sätt samt bidra i kategoriteamen. Viktigt i din roll är att du har en god kommunikativ förmåga och förståelse för kunder, leverantörer och kollegor.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Sista ansökningsdag är 24 september, men vi uppmuntrar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Adda

När du jobbar på Adda får du ta del av många uppskattade förmåner.
Vi arbetar exempelvis flexibelt och hybrid, vi anordnar olika typer av utbildningar och gör flera aktiva saker för att du ska må bra. Vi jobbar med att ständigt förbättra vår arbetsplats och utveckla våra duktiga medarbetare och har sedan 2018 blivit certifierade av Great Place to Work.

Idag består Adda-koncernen består av tre bolag och vi är fler än 180 medarbetare på kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Läs mer om vår verksamhet.
Vi finns för att hjälpa offentlig sektor att skapa mesta möjliga nytta för invånarna.


Sista ansökningsdag: 
24 september 2023

Kontakt:
Daniel Yousefi
Operativ HR-chef – Adda
daniel.yousefi@adda.se

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb