Inköpare med kategoriansvar till Nacka kommun!

Vill du få en central roll i Nackas affärer? Nu har du chansen att bli en del av en kompetent, utvecklingsorienterad och effektiv inköpsavdelning!

Ditt uppdrag
Nu har du möjligheten att få utvecklas inom inköpsområdet tillsammans med ett härligt gäng i Nacka Kommun. Nacka arbetar kategoristyrt och har flera stora, spännande upphandlingar på gång. Nu söker vi dig som vill vara med på vår utvecklingsresa för att skapa framtidens Nacka. Läs gärna mer om enheten och hur vi arbetar här: inköpsenheten.

I rollen som inköpare arbetar du kategoribaserat med att ta fram kategoristrategier samt att genomföra upphandlingar. Du kommer att bli kategoriansvarig för kategorin Kultur & Fritid och
driva inköpsarbetet inom detta område. Du kommer arbeta med att genomföra inköpsprojekten i nära samverkan med verksamheten.

Du jobbar projektorienterat tillsammans med ansvariga chefer, projektledare och andra medarbetare inom kommunen och driver dina projekt på ett professionellt sätt. I ditt uppdrag ingår kravspecifikation, marknadsanalys och att driva upphandlingarna, samt delta i leverans- och leverantörsuppföljningsprocesserna. I rollen ingår även att arbeta med att utveckla och driva affärsmässigheten och de kommersiella aspekterna ute i verksamheterna. Målet är att Nacka gör goda affärer som bidrar till Nackas utveckling.

Som inköpare blir du en del av inköpsenheten, som är ett härligt, positivt team som växer till 18 personer med höga ambitioner. Din närmsta chef blir inköpschef Sebastian Nordgren, som har gedigen erfarenhet av inköpsverksamhet både i privat och offentlig sektor.

Din profil
I denna tjänst får du en central roll för att driva inköpsprocessen samt de kommersiella aspekterna av de affärer kommunen gör. Komplexiteten i projekten kommer att variera, vilket kräver att du har erfarenhet och bredd från olika inköpsområden, samt att du är drivande och strukturerad i ditt konsultativa arbetssätt. Vi ser att du har:

 Relevant akademisk utbildning.
 Arbetat med inköp i minst 4-5 år i privat och/eller offentlig sektor.
 Meriterande om du har erfarenhet av att genomföra upphandlingar i enlighet med LOU.

Dina personliga egenskaper
För att lyckas ser vi gärna att du har ett genuint intresse för inköparens roll som affärspartner. Du stimuleras av mångfalden i både frågeställningar och metoder för att kunna bidra till kommunens affärer och att utveckla samhället. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som;

 Är målinriktad.
 Är kommunikativ.
 Har hög egen drivkraft och driver dina projekt på ett seniort sätt.
 Har fallenhet för att bygga relationer och tycker om samarbete.
 Är serviceinriktad och du delar med dig av din kunskap.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig att få vara med på en spännande resa, där du får möjlighet att arbeta i en bred självständig roll. I Nacka får du arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga. Blir du vår nya kollega så erbjuder vi dig: gym i huset, friskvårdsersättning, förmånscykelserbjudande samt möjlighet att växla semesterersättning mot fler semesterdagar. Arbetsplatsen ligger i Nacka stadshus i öppna, ljusa lokaler, granne med Nacka forum och 15 min med buss från Slussen och 20 minuter från Gustavsberg.

Intresserad?
Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma
att tillämpas.

Vi ser fram emot att få din ansökan!


Kontakt:
Sebastian Nordgren, inköpschef på sebastian.nordgren@nacka.se,
08-718 91 60 eller LinkedIn

Sista ansökningsdag: 2023-01-22.

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb