Kvalificerad Inköpsadministratör till Stockholm Vatten och Avfall

Om arbetsplatsen

Vill du jobba för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad? Vi är Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag som varje dag tar ansvar för stockholmarnas och miljöns bästa i allt vi gör, både nu och för kommande generationer. Tillsammans arbetar vi för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad.

Brinner du för struktur, ordning och reda, hantera många olika arbetsuppgifter och vara den som alla kollegor vänder sig till, då kan detta vara arbetet för dig. Har du dessutom ett intresse för inköp och skulle vilja vara med på vår förändringsresa mot strategisk avtalsförvaltning och kategoristyrt inköp då är vi arbetsplatsen för dig.

Arbetsuppgifter

Som inköpsadministratör hos oss kommer du tillhöra en enhet på ca 20 personer. Dina kollegor kommer förutom ytterligare en inköpsadministratör bland annat bestå av upphandlare, inköpare och avtalsförvaltare. Arbetet som inköpsadministratör innebär att du är navet i vår verksamhet och fungerar som ett administrativt stöd med ansvar för att avtalsadministrationen sköts på ett korrekt och affärsmässigt sätt.

Förutom ovanstående innebär rollen bland annat också följande:
• intern och extern kommunikation inom inköpsområdet samt samordning av möten
• registervård, arkivering och dokumenthantering
• indexreglering av avtal och systematisk ekonomisk leverantörskontroll
• rådgivning och stöd till övriga verksamheten om aktuella avtal, pågående upphandlingar samt inköps- och avropsrutiner
• utveckling och förvaltning av våra system för upphandling, avtalshantering och inköp i nära samarbete med stadsledningskontoret, Stockholms stad.

I din tjänst kan du komma att arbeta med känslig information. Bakgrundskontroll kommer att göras på dig som erbjuds tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
• eftergymnasial utbildning inom administration, systemförvaltning, ekonomi, inköp eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt
• minst fem års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter
• mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
• mycket hög datakunskap genom att du har lätt för att lära dig nya system samt navigera i olika system samtidigt.
• mycket god vana i Officeprogrammen, framförallt Word, Excel (kunna arbeta med Pivottabeller), PowerPoint och OneNote

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av offentlig sektor och är intresserad av inköp och upphandling. Vi ser det även som positivt om du har erfarenhet av att arbete i något affärssystem, vi arbetar i Agresso, och i något ärendehanteringssystem,

Som person är du mycket självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har lätt att prioritera och kan snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. I arbetet krävs det att du är noggrann och kan strukturera ditt arbete både på lång och kort sikt. Då du har många kontakter med andra är det viktigt att du är serviceinriktad.

Övrigt

För oss är medarbetarnas hälsa i fokus. Vi underlättar för dig att göra hälsosamma val och att kunna kombinera arbete, fritid och familj. Vi erbjuder därför många av våra medarbetare förmånligt flextidsavtal och möjlighet att jobba hemifrån. Läs mer om oss på vår hemsida svoa.se/jobb.

Då vi är en arbetsgivare som värnar om och strävar efter en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare och vår samhällsviktiga funktion, kommer du som slutkandidat att genomföra ett drogtest hos vår hälsopartner.


Sista ansökningsdag:
2023-06-02

Referensnummer: C140436

Kontakt:
Karin Hedberg, Teamledare

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb