LIA 2 20230215 tom 20230505/Jobb som Upphandlare

Jag studerar just nu min näst sista termin till Offentlig Upphandlare vid TUC yrkeshögskola och söker både arbete och LIA plats parallellt. Ambitionen är att få arbete som Upphandlare före avslutade studier men är givetvis intresserad av att erbjudas en praktikplats och sedan se vart det leder efter avslutat period.

Jag söker LIA 2 praktik under perioden 2023-02-14 tom 2023-05-05.

Vid sidan av studier har jag fram till september 2022 arbetat extra/deltid bla som lärare i grundskolan och som elevassistent inom barnomsorgen som en förlängning till fritidsverksamhet kvällar och helger. Sedan september har jag fått möjligheten att arbeta som inköpsadministratör via en konsultanställning, vars uppdrag avslutas kring årsskiftet. Jag har sedan tidigare arbetat med inköp i den privata sektorn på både en operativ och mer strategisk nivå men det som intresserar mig i rollen som Upphandlare är att få arbeta med inköp kopplade till samhällsnytta och där hållbarhetsfrågor är en viktig drivkraft men också variationen med yrket, att det är utvecklande och flexibelt. Samhällsutveckling, trender och hållbarhet intresserar mig mycket.

Utöver inköp har jag erfarenhet av service, försäljning och utbildning där kommunikativa förmågor är viktiga och jag är van att arbeta med problemlösning och finna effektiva arbetssätt som jag kan ha nytta av i rollen som Upphandlare. Det som utmärker mig som person och min kompetens är att jag är nyfiken, noggrann och analytisk och har förmåga att skapa goda relationer.

Jag är boende i Göteborg men kan tänka mig/vill ha praktik/arbete inom angränsande kommuner med pendlingsavstånd ca 1,5 timme/väg. Om ni är en plats längre ifrån är jag öppen för möjligheten till hybridarbete om jag inte kan bo på heltid på annan ort.

Kika gärna in på min Linkedinprofil:
https://www.linkedin.com/in/ulrikacorneliusson/

Välkommen att kontakta mig på ulrikacorneliusson@gmail.com eller 0704-540635.

Med vänliga hälsningar,

Ulrika Corneliusson


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb