LIA ansökan inför våren 2024

Hej!
Mitt namn är Igge Simeti, en engagerad student som söker praktik inom området Strategiskt Inköp och upphandling. Just nu är jag mitt i jakten på en lärande i arbete (LIA) för att få möjligheten att praktiskt tillämpa mina kunskaper och färdigheter ute hos en arbetsgivare.

LIA är en central del av min utbildning, där jag ges chansen att arbeta praktiskt med inköps- eller upphandlingsrelaterade arbetsuppgifter. Det är en win-win-situation för både arbetsgivaren och mig. Jag får möjlighet att utveckla mina färdigheter i att lösa arbetsuppgifter på en inköps- eller upphandlingsenhet, och arbetsgivaren får tillgång till en resurs samt ibland ett nytt sätt att lösa problem på arbetsplatsen.

Jag har genomfört kurser inom Företagsekonomi, Logistik, Inköp, Juridik, Excel och Upphandling, och jag är redo att använda mina kunskaper för att bistå verksamheter med olika uppgifter, såsom att genomföra avrop och inköpsplanering, utföra behovs- och marknadsanalyser, genomföra offertförfrågningar och jämföra leverantörer, samt att stödja verksamheten vid strategiskt inköpsarbete, inklusive spendanalys.

LIA1 sträcker sig över en period på 12 veckor från vecka 14 till vecka 25, med start den 2 april. Jag ser fram emot att få möjligheten att tillämpa mina kunskaper och lära mig ännu mer genom en praktisk arbetsmiljö. Om du söker en engagerad och kompetent praktikant inom Strategiskt Inköp och upphandling, så ser jag fram emot att höra från dig.

Tack för din tid!
med vänliga hälsningar
Igge Simeti
igge.simeti@gmail.com


Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb