Norrköpings kommun söker e-handelsförvaltare

Känslan av att bidra. Möjligheten att påverka.
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

Vår verksamhet
Upphandling- och inköpsenheten ingår i ekonomi- och styrningsavdelningen som tillhör kommunstyrelsens kontor. Vi ansvarar bland annat för kommunens upphandlingar av varor och tjänster (ej entreprenad) och strategiska upphandlings- och inköpsfrågor. Enheten ansvarar för att utveckla och förbättra kommunens upphandlings- och inköpsprocess utifrån ett helhetsperspektiv.

Norrköpings kommun står inför en stark tillväxt och planerar att investera för flera miljarder kronor per år de kommande åren. Detta kräver nytänkande och innovationer kring hur resurser kan genereras och fördelas för att bidra till måluppfyllelse i såväl verksamheter som i finanser.

Arbetsbekrivning
Tjänsten som e-handelsförvaltare innebär både administrativa och vissa strategiska arbetsuppgifter. Du kommer vara ett viktigt stöd i upphandlingsprojekten genom att bidra med e-handelskompetens.

Du kommer att arbeta med förvaltning av e-handeln i affärssystemet Raindance. Det innebär att ansluta leverantörer till e-handelssystemet, administration, registervård, informationsspridning samt användarsupport. Vidare ingår att analysera och följa upp inköpsmönster och användningen av systemet samt bidra till ett ökat användande av e-handeln. I arbetsuppgifterna ingår även att ta fram förslag till nya mål för hur e-handeln ska utvecklas framöver och omvärldsbevaka utvecklingen inom området e-handel och e-handelssystem.

I rollen ingår att utbilda nya certifierade inköpare i systemet samt att medverka vid uppgraderingar genom felsökning och systemtester av funktioner och flöden. Arbetet innebär flera kontaktytor. Du rapporterar till upphandlings- och inköpschefen.

Din profil
Utbildningsmässigt har du examen inom exempelvis upphandling, ekonomi, inköp, förvaltning eller logistik från yrkeshögskola, högskola eller universitet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har en grundförståelse för inköpsprocesserna och vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat i ett e-handelssystem/ e-beställningssystem eller ekonomisystem, antingen som systemförvaltare eller som användare.

Personlighetsmässigt ser vi att du är serviceinriktad och har hög flexibilitet så att du snabbt kan ställa om ditt fokus. Du är strukturerad, analytiskt lagd och har en förmåga att ta egna initiativ när det krävs. Du uppskattar varierande arbetsuppgifter och kan ta ett helhetsperspektiv.

Du är självgående i ditt eget ansvarsområde, samarbetsinriktad och är utåtriktad. Du behöver även ha en stor integritet och i bland hitta nya vägar för att lösa ett problem. Du är en trygg och stabil person som kan stå för dina beslut.

Mer information och ansökan
Detta är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Upphandling- och Inköpschef Björn Andrén på bjorn.andren@norrkoping.se eller 011-15 1795. Vid frågor om rekryteringsprocessen så kontaktar du rekryteringsspecialist Anna-Karolina Gradvall på 011-15 3012 eller anna-karolina.gradvall@norrkoping.se

Vi vill ha din ansökan senast den 10 april.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Övrig kontakt
Kommunal
010-442 86 90
Lärarförbundet
Heikki Bodsunder
011-15 33 16
Skicka e-post
Lärarnas Riksförbund
Niclas Sjöström
072-539 01 10
SACO-samverkan
Helena Wikström
011-15 34 65
Vårdförbundet

Sista ansökningsdag
10 april 2020

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb