Strategisk inköpare – kom till oss på Familjebostäder!

Vill du vara med och driva Familjebostäder inköpsarbete framåt? Är du dessutom konsult inom upphandling eller inköp men vill arbeta in house på ett bolag? Då är denna roll något för dig!

Placering: Stockholm
Bransch: Inköp, Transport, Logistik
Antal tjänster: 1

Familjebostäder, del av Stockholms stad, äger, utvecklar och förvaltar attraktiva hyresbostäder och lokaler för Stockholms behov. Vi jobbar för dagens och morgondagens kunder med engagemang, kundnytta, affärsmässighet och nytänkande i fokus. Vi är ett bostadsbolag i tillväxt. Dagens 19 000 hyresrätter utökas de kommande åren med minst 5 000 nya bostäder.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en framåt och ambitiös strategisk inköpare som vill vara med och driva inköpsarbetet framåt. Som strategisk inköpare på Familjebostäder arbetar du brett med hela inköpsprocessen från ax till limpa. Du arbetar kategoribaserat och ansvarar för att utforma inköpsstrategier, genomföra upphandlingar och analysera inköpsmönster och siffror. Du kommer självständigt ansvara för tilldelade avtal och se till att följa upp och förvalta dessa. I rollen ingår det också att fortlöpande hålla sig uppdaterad om konjunkturläget och leverantörsmarknaden inom respektive kategori samt att driva/delta i projekt inom inköpsområdet. Arbetet omfattar även administrativa arbetsuppgifter så som exempelvis diarieföring.

Tjänsten som strategisk inköpare är bred och omväxlande och du blir del av ett sammansvetsat team med höga ambitioner. Du tillhör ekonomiavdelningen och ingår i enheten Inköp- och Upphandling som idag består av åtta personer. Du rapporterar till enhetschefen tillika Inköps- och upphandlingschef, och din placering är på huvudkontoret i Hammarby Sjöstad.

Erfarenhet och utbildning
Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten, exempelvis inom bygg, teknik, juridik, ekonomie eller inom inköp och upphandling. Du har flera års erfarenhet av att arbeta med inköp och/eller upphandling i offentlig verksamhet samt har goda kunskaper kring LOU. Vi ser även att du har goda kunskaper inom upphandlingslagstiftningen, projektledning samt är van att tillämpa ABT, ABK, samt ABFF föreskrifter. Vidare ser vi att du talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i Officepaketet. Har du en bakgrund som konsult inom området ser vi det som starkt meriterande.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen behöver du som person ha ett eget driv, vara lyhörd och prestigelös. Du är strukturerad och ordningsam och ser värdet i att leverera god kvalité på ditt utförda arbete. Vidare värdesätter du samverkan och dialog, samtidigt som du är tydlig i din kommunikation och har förmåga att fatta självständiga beslut. Vi ser även att du är analytisk och flexibel och har lätt för att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer med människor i din omgivning. Du stimuleras av att verka i en värderingstyrd miljö där engagemang, kundfokus, affärsnytta och nytänkande ligger i fokus.

Du erbjuds
Du får ett stort eget ansvar och blir en viktig person på bolaget. Familjebostäder erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling, goda anställningsvillkor och för rätt person finns bra utvecklingsmöjligheter.

Sista ansökningsdag
I denna rekrytering samarbetar Familjebostäder med Experis. Känner du att du är rätt person så skicka in en ansökan på www.experis.se senast den 20/5. Intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sophie Karlsson 08-452 33 37 eller via sophie.karlsson@se.experis.com

Varmt välkommen med din ansökan!


Sista ansökningsdag
20 maj 2020

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb