Strategisk upphandlare till Jämtkraft

Har du ett stort intresse för upphandling? Skulle du gilla att arbeta på en upphandlingsavdelning i toppklass? Då är du den vi söker!

Upphandlingsavdelningen är en tvärfunktionell del av Jämtkraft som arbetar med upphandling utav Jämtkrafts behov av varor, tjänster och entreprenader.

Om jobbet

I jobbet ingår bland annat att:

  • planera, samordna, leda och genomföra upphandlingar.
  • ge stöd och service till Jämtkrafts olika verksamheter.
  • genomföra förhandlingar samt ansvara för leverantörs- och avtalsuppföljning.
  • utveckla och följa upp verksamheten utifrån genom spendanalyser.

Vem är du?

Du har relevant högskoleutbildning och/eller arbetserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi söker dig med ett stort intresse och engagemang för affärer och vi ser gärna att du har erfarenhet från kvalificerat upphandlingsarbete.

Det är en fördel om du har en god digital förmåga och tidigare har arbetat med Tendsign. Då vi jobbar utifrån lagen om upphandling inom försörjningssektorn (LUF), men också inom det icke direktivstyrda området. Vi ser vi gärna också att du har goda kunskaper inom LUF alternativt goda kunskaper om lagen om offentlig upphandling (LOU).

Vi ser även gärna att du har kompetens inom något av områdena:

  • entreprenadupphandlingar inom AB04/ABT06
  • säkerhetsklassade upphandlingar (SUA)
  • konsult/tjänster- och/eller IT-upphandlingar

Som person är du analytisk, strukturerad och noggrann. Du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du har god förmåga att kommunicera och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är bekväm i förhandlingssituationer och har ett affärsmässigt och serviceinriktat arbetssätt.

Körkort B behövs i tjänsten.

Jämtkraft bedriver arbete inom en samhällsviktig sektor. Anställningen kommer att innebära att du som sökande behöver placeras i säkerhetsklass.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vill du vara med och driva energiomställningen framåt? Energibranschen står inför spännande utmaningar i en värld av digitalisering, ny teknik och klimathot. Vi på Jämtkraft ska leverera energi som gör livet bättre. För oss innebär det förnybar energi och smarta energilösning som bygger det hållbara samhället – är du med och vill påverka?

Vi söker en engagerad lagspelare som är redo att ta klivet in i framtiden. På Jämtkraft har du en viktig roll i samhället eftersom våra verksamhetsområden inom elproduktion, elhandel, elnät och värme är viktiga byggstenar i infrastrukturen.

Är du redo att förändra? Ta klivet med oss.

 


Sista ansökningsdag:
11 april 2023

Placeringsort: Östersund

Önskat startdatum: Snarast

Kontakt:

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Johan Eriksson, upphandlingschef, johan.eriksson@jamtkraft.se eller 063-14 93 99.

Fackliga företrädare
SEKO, Peter Martinsson, 063-14 93 95

Akademikerföreningen, Mikael Eklund, 063-14 92 51

Unionen, Michael Häggmark, 063-14 91 02

 

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb