Sugen på att bli upphandlings­konsult inom IT eller bygg?

Colligio är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom offentlig upphandling med ett fyrtiotal anställda konsulter. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Falun, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Malmö och Norrköping och söker i första hand erfarna personer med IT-upphandlingskompetens eller byggentreprenadupphandlingskompetens. 

Söker du en arbetsplats-/miljö där du som individ får stor frihet under ansvar, men samtidigt är omgiven av andra erfarna konsulter med stora möjligheter till kompetensutveckling så kan detta vara jobbet för dig! 

Colligio har kunder som ger oss flera av Sveriges mest spännande och varierande uppdrag där du kan vara en av dem som får det affärsmässiga ansvaret för att utföra dem. 

På Colligio är DU som person lika viktig som det du presterar. För oss är det viktigt med arbetsmiljöfrågor och att arbetsplatsen känns inspirerande och motiverande så att alla trivs. Vi lägger därför ett stort engagemang i vår arbetsmiljö och värdegrund. Är du duktig kommer du också få möjlighet till mycket attraktiv ersättning. Colligio har självklart kollektivavtal.

Har du frågor om tjänsten eller oss? Ring mig direkt på telefon 076-945 78 26 eller e-post: johan.lundvall@colligio.se

Vill du ansöka? Skicka din CV till mig: johan.lundvall@colligio.se

Kontakta mig idag, urval och intervjuer sker löpande!’

Johan Lundvall
Johan Lundvall, vd på Colligio

Bästa hälsningar
Johan Lundvall
vd, Colligio


Kontakt:
Johan Lundvall tel 076-945 78 26 eller e-post: johan.lundvall@colligio.se

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb