Upphandlande entreprenadfantast sökes!

Här på Adda får du ansvaret för att projektleda och genomföra upphandlingar på nationell nivå.

Vi på Adda vill vara offentlig sektors mest värdeskapande samarbetspartner och därför vill vi också hjälpa till att bygga upp ett starkt stöd och mervärde till våra kommuner, regioner och kommunala bolag inom samhällsbyggnad. Det gör vi genom våra nationella ramavtalsupphandlingar som skapar både nytta och mervärde för våra medlemmar. Känner du att du också vill bidra till detta så fortsätt att läsa.

Nu behöver vi förstärka vår kategorigrupp samhällsbyggnad som jobbar med upphandlingar, avtalsförvaltning, stöd och rådgivning inom områdena Bygg och fastighet med ytterligare en entreprenadupphandlare som vill vara med och påverka. För just att påverka kommer du ha stor möjlighet till hos oss.

Du kommer vara en viktig del av kategorigruppen som förutom upphandlare omfattar rollerna kategori- och avtalsansvariga, inköpare, koordinatorer, kundstöd, kundsupport och kategorigruppchef. Vi arbetar med kategoristyrning och har tvärfunktionella team där du som upphandlare leder upphandlingsteamet. Då du kommer att omges av många andra specialister och upphandlingsfantaster är det viktigt att du gillar att samarbeta och har en god förmåga till det samt hjälper till där det behövs, när det behövs. Samarbete är väldigt viktigt och något vi jobbar mycket med, samtidigt är det viktigt att du är självgående, har koll på dina grejer och driver projekt framåt.

När du jobbar på Adda får du ta del av många uppskattade förmåner. Vi arbetar exempelvis flexibelt och hybrid, vi har återkommande internutbildningar, bjuder på frukost två gånger i veckan, ett generöst friskvårdsbidrag och gör flera aktiva saker för att du ska må bra. Vi jobbar med att ständigt förbättra vår arbetsplats och har fyra år i rad blivit certifierade av Great Place to Work.

Vi vill jobba med dig som tycker entreprenadupphandlingar är riktigt kul och vill dela med dig av din kunskap till andra. Har du stenkoll på ABT 06, AB 04, AMA, pyramidregler, strukturer osv och är en duktig projektledare så är det dig vi vill ha!

Bra att ha med sig in i rollen är tidigare erfarenheter från entreprenadupphandlingar, en relevant eftergymnasial utbildning och goda kunskaper i Officepaketet. Förutom det ser vi att du har en mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Vi tycker också det är extra spännande om du har erfarenhet från både den privata och offentliga sidan inom entreprenad samt jobbat med bygg och fastighet, gata-park och energi.

Funderar du fortfarande på om det här är något för dig, kontakta mig (Daniel på HR), så berättar jag gärna mer.

Annars är det bara att göra slag i saken genom att klicka på ”sök nu”.

Då du tagit dig tid att läsa hela denna annons, så lovar jag dig att ta mig tid att läsa hela din ansökan! Den vill ja ha senast 15 mars och jag ser mycket fram emot att få ta del av den.


Ansök senast:
15 mars 2023

Kontakt:

Daniel Yousefi
Operativ HR-chef – Adda daniel.yousefi@adda.se

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb