Upphandlare med kategoriansvar vård och omsorg

Vad vi gör och vill

I Tyresö kommun utgår vi ifrån Tyresöbornas behov och vi vet att det är motiverade medarbetare som är vägen till framgång. Här jobbar alla mot samma gemensamma övergripande mål.

Vi på upphandlingsenheten är ett sammansvetsat team som lägger stort värde på utveckling. Enheten har upphandlare med kategoriansvar och mer juniora upphandlare samt en avtalscontroller. Våra uppdragsgivare finns inom hela kommunen och efterfrågan på våra tjänster är stor, både före, under och efter upphandlingsfasen.

Om tjänsten

Vi söker en kategoriansvarig upphandlare som ska ansvara för vård- och omsorgsupphandlingar. Du kommer fungera som stöd åt kommunen i strategiska och kvalificerade inköps- och upphandlingsfrågor och samtidigt genomföra egna upphandlingar av större ramavtal och objektsupphandlingar.

I uppdraget samarbetar du med flera intressenter och deltar i olika interna och externa arbets- och referensgrupper. Du arbetar i projektform i nära samarbete med medarbetare från olika delar av verksamheten, där du som upphandlare projektleder upphandlingsfaserna

Upphandlingsenheten ansvarar för utveckling och implementering av kommunens inköpsprocess och i det arbetet förväntas även du bidra.

En viktig del i enhetens arbete är att öka dialogen med leverantörer och anbudslämnare, inför en specifik upphandling. Som upphandlare ska du vara intresserad av att utveckla och förbättra dialogen med våra befintliga och potentiella leverantörer.

Vem är du?

Du har högskoleexamen inom vård, juridik, ekonomi eller en relevant eftergymnasial utbildning till exempel YH-utbildning inom inköp/upphandling. Du har minst tre års erfarenhet av att upphandla enligt LOU och gärna även enligt LOV.

Följande kvalifikationer ser vi som extra meriterande för denna tjänst:

  • har arbetat med upphandlingar inom vård och omsorg
  • har erfarenhet från att leda projekt

Du behärskar svenska språket väl, både i tal och skrift, då arbetet innebär många interna och externa kontakter samt framtagning av omfattande dokument.

För att lyckas i rollen behöver du ha god samarbetsförmåga och samtidig vara självgående. Du är  kvalitetsmedveten och strukturerad samt har en problemlösande analysförmåga. Du håller dig uppdaterad inom arbetsområdet och bidrar till verksamhetens utveckling genom att ta del av kunskaper och erfarenheter samt har förmåga att omsätta dessa i nya arbetssätt.

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag och en arbetsplats där du kommer att få ta mycket eget ansvar, samtidigt som stöd finns hos många erfarna och kunniga kollegor.

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 23 februari 2023. Intervjuer kan komma att ske löpnade innan sista ansökningsdag. Har du några frågor? Kontakta mig via e-post eller telefon:

Upphandlingschef, Åsa Sundqvist Olsson, telefon 08-578 291 55 e-post asa.olsson@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här:
www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss:
https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.


Ort: Tyresö

Referensnummer: 2023/23

Kontakt:
Åsa Olsson, +46857829155

Sista ansökningsdag:
2023-03-23

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb