Nyfiken upphandlare till Adda Inköpscentral

Drivs du av att uppnå den goda affären och hur du kan bygga en ramavtalsupphandling eller ett dynamiskt inköpssystem som kommer kommuner, regioner och deras bolag till nytta? Trivs du med att arbeta med många intressenter, samarbeta med andra i sammansvetsade team och dela med dig av din kunskap? Vill du dessutom vara med i vår utvecklingsresa med syftet att komma närmare inköpscentralens kunder? Då är du den vi söker!

Tjänsten

I rollen som upphandlare kommer du tillhöra kategorigruppen Ekonomi och HR där kategoriteamen Fordon och Professionella tjänster ingår. Kategorin Professionella tjänster omfattar finansiella tjänster och subkategorierna HR och Resor. Kategorigruppen består av totalt 12 medarbetare och omfattar rollerna kategori- och avtalsansvariga, upphandlare, inköpare, koordinatorer, kundstöd, kundsupport och kategorigruppchef. Vi arbetar med kategoristyrning och har tvärfunktionella team där du som upphandlare leder upphandlingsteamet.

Som upphandlare hos oss kommer du att leda, driva och genomföra upphandlingar på nationell och regional nivå, från förstudie till avtalstecknande Du kommer främst att genomföra upphandlingar inom kategorin Fordon, men kommer även att göra upphandlingar inom kategorin Professionella tjänster och även vara beredd att stötta andra kategorigrupper på inköpscentralen vid behov. Vi ser också att du är nyfiken på att vara en del i förvaltningsarbetet inom kategorin Fordon och vill driva det arbetet vidare.

Vi arbetar mycket med våra relationer både till kund och marknad genom bl.a. hearings och workshops varför du ska trivas i en roll med många kontakter både internt och externt. I tjänsten finns det möjlighet att representera Adda i externa sammanhang, exempelvis kundmöten, föreläsningar eller andra typer av event. Viktigt är att du har den goda affären i centrum för att på så sätt skapa bästa nyttan till våra kunder.

Kvalifikationer

  • Relevant eftergymnasial utbildning.
  • Minst tre års erfarenhet av arbete med offentlig upphandling eller likvärdig erfarenhet.
  • Noggrann, strukturerad, kommunikativ och analytisk.
  • Mycket god förmåga att samarbeta med andra och att arbeta teambaserat.
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Din profil

För att lyckas i ditt arbete hos oss ser vi att du är en person som tar ansvar, vågar fatta beslut och driva upphandlingar framåt. Du är trygg i din egen förmåga och vågar lita på andra. Du tycker om upphandlingshantverket och har ett stort intresse för den goda affären och vad som skapar värde för kunden. Viktigt för oss är att du är nyfiken, vill lära nytt och inte räds en förändring, du är således engagerad och nyfiken på att både utveckla och utvecklas inom kategorigruppen Ekonomi och HR.

Vidare trivs du i en verksamhet som har högt tempo, är en lagspelare och du kan balansera mellan noggrannhet och effektivitet.

Vi ser att du delar våra värderingar genom att vara nyfiken, schysst, vass och relevant. Som medarbetare hos Adda uppmuntras du till ständig utveckling och hos oss får du arbetskamrater med stort engagemang för vår vision och uppdrag – att vara offentlig sektors mest värdeskapande samarbetspartner.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Sista ansökningsdag är 9 mars.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Adda

Adda-koncernen består av fyra bolag och vi är fler än 180 medarbetare med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Läs mer om vår verksamhet på vår adda.se

Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden och vårt mål om att bli Sveriges bästa arbetsplats. Vi är sedan november 2018 en Great Place To Work-certifierad arbetsplats.


Sista ansökningsdag: 9 mars 2023

Kontakt:
Daniel Yousefi
Operativ HR-chef – Adda
daniel.yousefi@adda.se

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb