Upphandlare till Decimalen

Vill du arbeta i en utvecklande roll med upphandlingsfrågor som spänner över hela verksamheten? Då har vi jobbet för dig! 

Decimalen är ett företag som specialiserat sig på att utveckla och effektivisera denoffentliga sektorns inköp. Vi erbjuder ett komplett system för inköp, kontroll och uppföljning till våra kunder över hela Sverige. Vi genomför också revisioner, implementerar kategoristyrning, erbjuder upphandlingar och genomför kategorianalyser. Våra system och tjänster skapar underlag för effektiva och högkvalitativa upphandlingar.

Som upphandlare hos Decimalen får du arbeta med upphandlingar inom flera kategorier. Samtidigt ger vi dig möjlighet att utvecklas inom andra affärsområden hos oss, exempelvis revisioner och avtalsuppföljningar. Som upphandlare hos Decimalen blir du del av ett team med flera specialistkompetenser inom inköp. Detta ger dig som upphandlare tillgång till information och analyser som höjer kvalitén på upphandlingsunderlagen, men skapar också en utvecklande arbetsmiljö.

Tjänsten som upphandlare är variationsrik med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer ansvara för att genomföra kvalificerade upphandlingar på uppdrag av våra kunder. Arbetet bedrivs i projektform där upphandlaren vanligtvis har projektledaransvaret. Upphandlaren utför i stor utsträckning ett konsultativt arbete både på distans och hos kund. Som huvudregel kommer du ha flera parallella projekt igång och det är därför viktigt att du trivs i en miljö med flera samtidigt pågående ärenden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:  
 Ansvara för att upprätta upphandlingsdokument och genomföra upphandlingar av både varor och tjänster
 Ansvara för att upprätta kontrakt och för att förvalta kontrakt genom aktiv kontraktsuppföljning
 Lämna råd och vara ett stöd i upphandlings- och kontraktsfrågor
 Ansvara för att leda förhandlingar och att utforma relevanta strategier för att få bästa möjliga affär
 Vara ett stöd till verksamheten i inköpsrelaterade frågor och i upphandlingsfrågor
 Att planera, leda och ansvara som projektledare i upphandlingsprojekt
 Att kontinuerligt genomföra marknads- och omvärldsanalyser inom bolagets eller kundens verksamhetsområden

Erfarenhet, utbildning och person  
Vi söker dig med minst tre års erfarenhet av offentlig upphandling och mycket godakunskaper om offentlig upphandling. Du har yrkeshögskoleutbildning med inriktning på offentlig upphandling alternativt högskoleutbildning med teknisk, ekonomisk eller juridisk bas, med inriktning mot upphandling. Du kan också ha tillägnat dig kunskaper om upphandling som vi bedömer vara likvärdiga med teoretisk utbildning. Du är van användare av MS Office och upphandlingsverktyg.

Du ska vara självgående och gilla att arbeta både självständigt likväl som i nära samarbete med andra. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, med flera olika uppdrag och ärenden parallellt. Du har ett stort intresse för projektledning. Du tycker om att bygga relationer, är ansvarstagande och serviceinriktad. Du förväntas delta kontinuerligt i vårt utvecklings- och förbättringsarbete. Du är kvalitetsmedveten och strukturerad och har en god förmåga att uttrycka dig tydligt i tal och skrift. Det är meriterande om du har jobbat på myndighet med offentlig upphandling. Du är analytisk, noggrann och positiv med en god kommunikationsförmåga.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Lund.

Varaktighet  
Annonsen avser en tillsvidareanställning som omfattar heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Eventuell anställning inleds med 6 månaders provanställning.   Välkommen med frågor till Sebastian Recht (vd) på mail sebastian.recht@decimalen.se eller telefon 072-991 59 20 eller till Anders Hemberg på mail anders.hemberg@decimalen.se eller tfn 0702-34 70 33.  Din ansökan skickar du till sebastian.recht@decimalen.se.

Vi rekryterar löpande men ser fram emot din ansökan senast 31 januari.


Ansök senast: 31 januari

Kontakt:
Sebastian Recht (vd) på mail sebastian.recht@decimalen.se. eller telefon 072-991 59 20

Anders Hemberg på mail anders.hemberg@decimalen.se eller tfn 0702-34 70 33.

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb