Upphandlare till ESEM

Vi på upphandlingsavdelningen har som mål att främja konkurrens och innovativa lösningar med fokus på minskad klimatpåverkan. Vill du vara med och bidra till en hållbar utveckling tillsammans med engagerade kollegor? Då kan det här vara ett jobb för dig!

Dina arbetsuppgifter
För oss är det viktigt att våra upphandlingar genomförs effektivt, rättssäkert och bidrar till vår lönsamhet som företag. I den här rollen får du vara med och säkerhetsställa en välfungerande samhällsservice till nytta för både medborgaren och näringslivet. Vi arbetar kategoristyrt och genomför allt från att analysera leverantörsmarknaden, enklare direktupphandlingar till att driva större, mer komplexa upphandlingar där vissa kräver säkerhetsskydd (SUA). Du kommer också att vara kontaktperson internt inom våra områden IT och säkerhet, som vi jobbar nära.

Hos oss pågår det en ständig kompetens och utvecklingsresa, där du har en viktig del i det strategiska arbetet framåt. Idag är vi cirka nio vardagshjältar i vårt team som tillsammans bidrar till våra värdeord, att vara modiga, schyssta, nära och pålitliga i allt vi gör.

”Det som gör att jag trivs på ESEM är de varierade arbetsuppgifterna, alla utvecklingsmöjligheter och härliga kollegor i bolaget. Det är ett vänskapligt klimat, alla har sin roll och är viktiga för att vi ska kunna leverera kvalitet till våra kunder ute i samhället” säger Ida Vahlqvist som jobbar som upphandlare idag om varför hon trivs på jobbet. 

Utbildning och tidigare erfarenhet
Hos oss får du utvecklas och vi välkomnar dina idéer och tankar. Arbetet är flexibelt och du får ta ett stort eget ansvar över din arbetsdag. Som team är vi prestigelösa, serviceinriktade och värdesätter ett bra samarbete. Känner du igen dig i den beskrivningen, är vi nyfikna på att veta mer om dig. Vi vill gärna att du har en relevant utbildning från högskola eller universitet. Du har minst ett års erfarenhet av offentlig upphandling. Har du erfarenhet av lite mer specifika delar som till exempel IT-upphandling eller erfarenhet av förhandling är det positivt men inget vi kräver. Din förmåga att kommunicera, att vara noggrann och att du gillar ett högt tempo, är det vi letar efter.

Om Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö
Vi är drygt 600 kollegor som på olika sätt ser till att vardagen fungerar för våra invånare i Eskilstuna och Strängnäs. Tillsammans levererar vi hållbara produkter och trygga tjänster med stor nytta och liten miljöpåverkan. Var med på en hållbar miljöresa där dina idéer är betydelsefulla. Som medarbetare på Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö är du med och bygger framtiden!

Varmt välkommen med din ansökan!

En del av våra tjänster är säkerhetsklassade och omfattas av säkerhetsprövning med registerkontroll samt svenskt medborgarskap. Innan anställningsavtal kan skrivas lämnar alla ett drogtest. I din anställning kan du komma att krigsplaceras. Krigsplacering innebär att du har en skyldighet att tjänstgöra under höjd beredskap. Om den tjänst som du sökt till berörs i nuläget informeras du under rekryteringsprocessen, observera att förändring kan ske med tiden.

Ansök senast 29 oktober 2023.


Referensnummer:
2023/14

Kontakt:
Upphandlingschef Sofie Engström, 016-106146 eller  sofi.engstrom@esem.se.

Sista ansökningsdag:
2023-10-29

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb