Upphandlare till ESEM

För att våra två kommuner ska fungera i vardagen behövs just du med dina kunskaper och erfarenheter. Du kan vara vår nya Upphandlare!

Vi på upphandlingsavdelningen har som mål att främja konkurrens och innovativa lösningar med fokus på minskad klimatpåverkan. Vill du vara med och bidra till en hållbar utveckling tillsammans med engagerade kollegor? Då kan det här vara ett jobb för dig!

Framtid
För oss är det viktigt att våra  upphandlingar genomförs effektivt, rättssäkert och bidrar till vår lönsamhet som företag. I den här rollen får du vara med och säkerhetsställa en välfungerande samhällsservice till nytta för både medborgaren och näringslivet. Vi arbetar kategoristyrt och genomför allt från att analysera leverantörsmarknaden, enklare direktupphandlingar till att driva större, mer komplexa upphandlingar där vissa kräver säkerhetsskydd (SUA). Du kommer också att vara kontaktperson internt inom våra områden IT och säkerhet, som vi jobbar nära.

Hos oss pågår det en ständig kompetens och utvecklingsresa, där du har en viktig del i det strategiska arbetet framåt. Idag är vi cirka 9 vardagshjältar i vårt team som tillsammans bidrar till våra värdeord, att vara modiga, schyssta, nära och pålitliga i allt vi gör.

Såhär säger Ida Vahlqvist som jobbar som upphandlare idag om varför hon trivs på jobbet:

”Det som gör att jag trivs på ESEM är de varierade arbetsuppgifterna, alla utvecklingsmöjligheter och härliga kollegor i bolaget. Det är ett vänskapligt klimat, alla har sin roll och är viktiga för att vi ska kunna leverera kvalitet till våra kunder ute i samhället

Hos oss får du utvecklas och vi välkomnar dina idéer och tankar. Arbetet är flexibelt och du får ta ett stort eget ansvar över din arbetsdag. Som team är vi prestigelösa, serviceinriktade och värdesätter ett bra samarbete. Känner du igen dig i den beskrivningen, är vi nyfikna på att veta mer om dig. Vi vill gärna att du har en relevant utbildning från högskola eller universitet. Du har minst ett års erfarenhet av offentlig upphandling. Har du erfarenhet av lite mer specifika delar som till exempel IT-upphandling eller erfarenhet av förhandling är det positivt men inget vi kräver. Din förmåga att kommunicera, att vara noggrann och att du gillar ett högt tempo, är det vi letar efter.

Varmt välkommen med din ansökan!


Sista ansökningsdag: 20 augusti 2023

Kontakt:
Sofi Engström, upphandlingschef.
016-10 61 46 eller sofi.engstrom@esem.se.

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb