Upphandlare till Käppala­förbundet

Nu söker vi dig som är redo för en ny spännande roll som upphandlare på Käppalaförbundets nya inköps- och upphandlingsenhet. Har du några års erfarenhet som upphandlare inom offentlig sektor? Vill du fortsätta att utvecklas med ett större helhetsansvar och arbeta målstyrt? Vi erbjuder både intressanta uppgifter och en arbetsplats med familjär stämning, kunniga medarbetare och ett viktigt uppdrag där man gör en verklig insats för miljön varje dag.

Vi har nyligen rekryterat en enhetschef till vår inköpsverksamhet och har nu påbörjat rekrytering av två medarbetare till enheten. Målet är att bygga upp en ändamålsenlig och modern inköpsverksamhet.

Arbetsuppgifter
Som upphandlare får du möjlighet att vara med och bygga upp vår nya inköps- och upphandlingsenhet. Du kommer med stöd av verksamheten att genomföra upphandlingar, från behov till realisering. Vi tillämpar lagen om offentlig upphandling.

I dina arbetsuppgifter ingår att:

  • Genomföra upphandlingar för att tillgodose verksamhetens behov, särskilt avseende tjänster för att tillgodose linjeorganisationens inköpsbehov, till exempel DIS, sakkunniga konsulter, mark, snöröjning, järnsulfat, kommunikationstjänster, svets, smide, service och underhåll.
  • Delta i arbete med malldokument, standardavtal och andra inköpsverktyg.
  • Hantera och göra en första tjänstemannabedömning avseende sekretess vid begäran om utlämnande av allmän handling.
  • Iordningställa beslutsunderlag avseende nya avtal.
  • Bidra till enhetens utvecklingsarbete.

Vem är du
För att lyckas i rollen som upphandlare har du minst tre års dokumenterad erfarenhet av att självständigt ha genomfört offentliga upphandlingar. Du ska ha genomfört upphandlingar av tjänster. Du har goda kunskaper inom LOU.

Du har en relevant högskole-/universitetsutbildning inom juridik, teknik eller ekonomi, alternativt examen från YH-utbildning inom upphandling. Du kan också ha förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt.

Du behärskar svenska språket väl, både i tal och skrift. Vi ser även att du är väl förtrogen med att arbeta i upphandlingssystem.

Meriterande:

  • Om du har arbetat med upphandlingar inom byggsegmentet, service och underhåll och har erfarenhet av byggbranschens standardavtal till exempel Aff, AB04, ABT06 och ABK09.

Som person tror vi att du är strukturerad, handlingskraftig samt lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och driv. Du är en prestigelös person som tycker om att hjälpa till och samarbeta med andra och du har förmåga att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Du är detaljfokuserad men har även förmåga att lyfta blicken och se till helheten.

Att arbeta på Käppalaförbundet
Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Ansökan och mer information
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Sivert, chef för inköps- och upphandlingsenheten, på mejl anna.sivert@kappala.se.

Intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 15 januari 2024.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Om Käppalaförbundet
Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 90 anställda i en organisation med hög trivsel. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.


Sista ansökningsdag:
15 januari 2024

Kontakt:
Anna Sivert, chef för inköps- och upphandlingsenheten, anna.sivert@kappala.se.

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb