Upphandlare till SEOM

Har du erfarenhet av offentlig upphandling och är intresserad av att utvecklas inom entreprenadupphandling? Vi erbjuder en verksamhetsnära och utmanande tjänst i ett stabilt och samhällsbärande bolag med familjär kultur och hög trivsel!

SEOM, Sollentuna Energi & Miljö AB, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun. Med 105 anställda omsätter vi ca 750 mnkr. Vi utvecklar, bygger och underhåller infrastruktur i Sollentuna för hållbara och säkra leveranser av el, fjärrvärme, tjänster via stadsnät, vatten och avfallshantering.

Vi är Sollentunabornas egna energibolag och har alltid kundens och samhällets bästa i fokus. Vår vision ”Vi förenklar din vardag och gör Sollentuna mer hållbart” genomsyrar allt vi gör. Läs gärna mer om företaget på www.seom.se

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer ni tillsammans inom inköpsfunktionen stödja verksamheten i samtliga frågor kopplat till inköp och upphandling. Du får en central roll där du hanterar hela inköpsprocessen, från analys och strategi till upphandling och uppföljning. Du jobbar såväl strategiskt som operativt och du kommer att ges mycket ansvar och stor påverkansgrad i vårt arbete med att utveckla upphandlingsarbete. Då vi är en liten avdelning hjälps vi åt och rollen kommer att innebära uppgifter från högt till lågt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Kompetensprofil
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning eller motsvarande tillsammans med minst några års erfarenhet från offentlig upphandling. Du har goda kunskaper inom LOU och/eller LUF och brinner för ett verksamhetsnära och affärsmässigt inköpsarbete. Har du erfarenhet av entreprenadupphandling ser vi det som meriterande men det är inte något krav. Du behärskar svenska i både tal och skrift och självklart tycker du att man så långt det är möjligt utnyttjar IT-lösningar för effektiva processer.

Vem är du?
Som person är du engagerad och nyfiken och trivs med flera kontaktytor. Du har ett strukturerat och effektivt sätt att arbeta och driver självständigt dina frågor men gärna i nära samverkan med dina kollegor. Vidare har du ett öppet och enkelt sätt att kommunicera och skapar goda relationer med andra. I den här rekryteringen kommer stor vikt att läggas på personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan senast den 15 september 2023.
I den här rekryteringen samarbetar SEOM med Jefferson Wells. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Magnusson, 076-780 68 64. Du söker tjänsten via länken. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

SEOM är en attraktiv arbetsplats med stark lokal förankring och goda anställningsvillkor. Vi sitter i ljusa och trivsamma lokaler på Knista Gård i Sollentuna.

SEOM står för genuint miljöfokus och är drivande i omställningen till ett hållbart Sollentuna. Vår värdegrund ARENA – Ansvar, Respekt, Engagemang, Nytta och Affärsmässighet – lägger grunden för allt vårt arbete, vår företagskulturkultur, våra kunders uppfattning om oss och inte minst för den interna gemensamma känslan. Vi tror att en gemensam värdegrund gör det enklare att fatta beslut och att det starkt bidrar till en gemensam strävan att nå vår vision.


Ansök senast: 15 september 2023

Kontakt:
Rekryteringskonsult, Malin Magnusson, 076-780 68 64

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb