Upphandlare till Stockholms universitet

vid Ekonomiavdelningen

Vill du ingå i ett upphandlingsteam med erfarna och prestigelösa kollegor hos oss på Stockholms universitet? Vi söker nu dig, en erfaren upphandlare till Inköps- och upphandlingssektionen vid den centrala Ekonomiavdelningen.

Sektionen består av 19 medarbetare som besitter stor erfarenhet inom offentlig upphandling. Vi genomför ett brett spann av upphandlingar inom t ex  IT, forskning och kommunikation – bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt. Hos oss får du möjlighet att utbyta kunskaper och utvecklas inom hela upphandlingsområdet!

Arbetsuppgifter
Vid universitetet upphandlar vi allt från traditionella varor och tjänster  till utrustning och tjänster för spännande forskning. Som upphandlare får du självständigt planera och driva upphandlingsprocessenI upphandlingarna kommer du att vara projektledare och samarbeta med kravställarna från verksamheten. I rollen ingår även att arbeta med omvärldsbevakning och du är varmt välkommen att bidra till utveckling av upphandlingsprocessens metoder och rutiner.

Rollen som upphandlare hos oss innebär såväl självständigt upphandlingsarbete som konsultativt stöd i upphandlingsprocessen och det är av stor vikt att vara och uppfattas professionell och affärsmässig i alla kund- och leverantörskontakter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

  • relevant högskoleutbildning alternativt en YH-utbildning inom offentlig upphandling tillsammans med relevant arbetslivserfarenhet
  • flerårig erfarenhet av offentlig upphandling enligt LOU
  • god förmåga och erfarenhet att jobba i olika administrativa system
  • god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

  • IT-upphandlingar
  • upphandlingar av forskningsprodukter och avancerad utrustning
  • projektledning
  • upphandling vid universitet/högskola
  • upphandlingsverktyget Kommers e-lite.

För att lyckas i rollen ser vi att du är självgående, arbetar strukturerat och metodiskt. Engagemang och en vilja att utvecklas ser vi som önskvärt. Vi tror att du har uppnått en personlig mognad och säkerhet i dig själv som gör att du är trygg i din roll och har förmågan att hantera arbetstoppar på ett bra sätt då tempot tidvis är högt. Då många projekt genomförs i grupp är god samarbetsförmåga ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss
Stockholms universitet är ett av Europas ledande universitet i en av världens mest dynamiska huvudstäder. Här är mer än 33 000 studenter, 1 600 doktorander och 5 500 medarbetare verksamma inom de naturvetenskapliga samt humanvetenskap. Universitetet omsätter ca 5,3 miljarder kronor.

Hos oss finns möjligheten att arbeta hemifrån upp till två arbetsdagar i veckan om så önskas. Som anställd tar du del av generösa förmåner såsom flextid, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Ekonomiavdelningen håller till i nyrenoverade fräscha lokaler på universitetsområdet – vackert beläget med naturen runt hörnet. Det finns mycket goda  förbindelser till universitetet – stadskärnan ligger bara några minuter bort.

Anställningsvillkor
Anställningen avser heltid och gäller tills vidare med sex månaders provanställning. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Tillträde snarast.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. Intervjuer kan komma att genomföras löpande.

Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: att söka en anställning.

Välkommen med din ansökan!

Stockholms universitet bidrar till det hållbara demokratiska samhällets utveckling genom kunskap, upplysning och sanningssökande.

Länk till den här sidan
https://www.su.se/om-universitetet/jobba-p%C3%A5-su/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=20043&rmlang=SE


Sista ansökningsdag: 2023-02-22.

Kontakt:
Cecilia Colleen Gabrielsson,
Cecilia.Gabrielsson@adecco.se,
tfn 073-684 79 27.

Fackliga företrädare
Ingrid Lander (Saco-S),
tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se,
Alejandra Pizarro Carrasco (Fackförbundet ST/Lärarförbundet),
tfn 08-16 34 89, alejandra@st.su.se, samt seko@seko.su.se (SEKO).

 

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb