Upphandlare till Svedalahem och Svedab

Är du en flexibel upphandlare som vill bidra till god kvalitet, miljö och effektivitet? Är du trygg i att självständigt leda och genomföra offentliga upphandlingar? Vi erbjuder dig en roll med möjligheter att påverka och effektivisera processer.

Svedalahem och Svedab är två fastighetsbolag som ägs av Svedala kommun. Svedala kommun har som vision “I vår attraktiva kommun finns möjligheter för hela livet”. Svedalahem är ett bostadsbolag med ca 1 100 lägenheter som skall erbjuda hyresgästerna “Attraktiva bostäder, med möjligheter för hela livet.” Svedab äger kommunens verksamhetslokaler, som skolor, förskolor och kontor, totalt ca 90 000 kvm. Svedabs vision är “Svedab ska vara en aktiv, lyhörd och hållbar hörnsten i Svedalas utveckling.” Bolagen delar kontor i Svedala och har tillsammans ett trettiotal anställda.

Läs gärna mer:
Svedalahem: www.svedalahem.se
Svedab www.svedalafastighet.se

Din roll
I den viktiga rollen som upphandlare hos oss kommer du främst att aktivt arbeta med att bygga upp och fortsätta utveckla funktionen kring upphandling och inköp.

Tillsammans med både interna och externa samarbetspartners kommer du att ansvara för att företaget har en effektiv, korrekt och tydlig process kring hantering av upphandlingar och avtal. Tjänsten är placerad i Svedala och du kommer att rapportera till företagets Ekonomi- och Administrationschef.

Rollen innefattar:

– Strategiskt driva utvecklingen av upphandlings och inköpsfrågor

– Operativt genomföra upphandlingar

– Följa upp och administrera befintliga avtal i organisationen

– Stödja verksamheten i upphandlingsfrågor

– Bevaka nyheter och interagera i nätverk för kontinuerlig utveckling och förbättring

– Ansvara för avtalsdatabas

– Skapa och upprätthålla ett effektivt avtalsflöde

 

Din bakgrund
Vi uppskattar att du är serviceinriktad och kan skapa förtroende och goda relationer genom ett konsultativt arbetssätt. Du kommer att ha mycket kontakter i och utanför verksamheten så din goda kommunikativa och sociala förmåga kommer här väl till pass. Du gillar att bidra till teamet och har en nyfiket ifrågasättande inställning samtidigt som du trivs med att självständigt driva projekt och olika frågor.

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom upphandling/inköp, eller annan för tjänsten relevant utbildning. För att lyckas i tjänsten bör du ha några års arbetslivserfarenhet av att självständigt leda och genomföra offentliga upphandlingar enligt LOU. Det är meriterande om du har någon erfarenhet inom bygg och fastighet. Du är van vid och trivs med att arbeta processorienterat samt med struktur och ordning driva ett affärsmässigt upphandlingsarbete.

Som person är du positiv och prestigelös och har vilja att driva både din egen och bolagens utveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringen då det är viktigt för oss att du blir en engagerad del i vårt team.

 

Erbjudande
Svedalahem/Svedab erbjuder en familjär och lösningsorienterad kultur och atmosfär där det är nära till varandra och man ställer upp och hjälps åt. Bolaget arbetar aktivt med förändrings- och utvecklingsarbete i en miljö där initiativ uppmuntras och det är nära till beslut.

Vi har heltid som norm men kan för rollen som Upphandlare även erbjuda en deltidstjänst om det skulle passa dig.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Svedalahem/Svedab med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup.

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev via annonsen på Jeffersonwells.se. Ansök så snart som möjligt då urval sker löpande. Sista ansökan är 10 september.

Vill du ha mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Angela Ekelöf, angela.ekelof@jeffersonwells.se.

Vi ser fram emot din ansökan!


Ansök senast:
10 september 2023

Kontakt:
rekryteringskonsult Angela Ekelöf, angela.ekelof@jeffersonwells.se

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb