Upphandlare till Svefa i Stockholm

Vi söker en ny upphandlare till teamet i Stockholm! Har du erfarenhet av entreprenad- och tjänsteupphandling och vill jobba med Sveriges bästa konsulter inom upphandling? Välkommen med din ansökan!

Gillar man ständig utveckling och spännande uppdrag är det här jobbet perfekt! Jag har dagligen många lärorika kontakter, både med mina kollegor men också med våra engagerade kunder.” – Jenny Hemlin, Upphandlingskonsult på Svefa

Vårt erbjudande

 • Jobba med några av Sveriges mest framstående experter inom upphandlingsområdet
 • Kultur som präglas av engagemang och professionalism
 • Givande mix av kunder
 • En del av ett bolag med unik bredd inom fastighetsrådgivning
 • Kontor centralt i Stockholm city
 • Flexibelt jobb där du själv kan påverka din vardag
 • Utveckling inom strategiska upphandlingar och bygga långsiktiga kundrelationer

Det här kommer du göra
Som upphandlare på Svefa kommer du jobba med många olika typer av upphandlingar. Inriktningen är kvalificerade upphandlingar inom fastighetsförvaltning, FM, byggentreprenader och ramavtal. Vi jobbar med allt från privat näringsliv till offentlig sektor och som konsult gör du ofta flera upphandlingar parallellt. Upphandlingarna handlar mycket om entreprenadjuridik och branschens standardregelverk AB, ABT, ABK och Aff.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Driva upphandlingsprocesser, dvs ta fram förfrågningsunderlag och göra anbudsutvärderingar
 • Vara stöd i strategiska frågeställningar
 • Göra entreprenadpaketeringar
 • Ta fram affärs- och utvärderingsmodeller
 • Vara stöd till beställare i avtalsfasen

Som konsult på Svefa tar du antingen på dig uppdrag på egen hand eller är en del i ett team ihop med dina kunniga kollegor. Oavsett om du jobbar enskilt i ett uppdrag eller tillsammans med en grupp är det alltid ett stort affärs- och kundfokus.

Mer om jobbet
Du utgår från vårt kontor på Mäster Samuelsgatan 60, i centrala Stockholm. I jobbet rapporterar du till Per Ollas, som är affärschef inom Upphandling.

Totalt är vi 18 personer i teamet inom Förvaltningsrådgivning, varav 9 ingår i Upphandlingsteamet. Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö och varvar vår tid på kontoret, hos våra kunder eller hemifrån.

Det här söker vi
För den här rollen tror vi att du har:

 • god erfarenhet av självständigt upphandlingsarbete inom byggentreprenader och ramavtal och/eller Aff-entreprenader
 • jobbat med bygg- och fastighetssektorns standardavtal såsom ABT, ABK, AB och/eller Aff
 • kunskap om LOU
 • mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift

Det är dessutom meriterande om du har en högskole- eller universitetsutbildning inom juridik, ekonomi, teknik, strategiskt inköp eller motsvarande.

Som person ser vi att du har god struktur över ditt arbete och trivs med att själv ansvara för leverans och planering. Du är intresserad av att bygga och förvalta kundrelationer samt gillar att samarbeta med andra för att nå uppsatta mål.

Är du intresserad?
Vad kul! Skicka in din ansökan i form av ett CV tillsammans med en motivationstext till varför du söker. Vi arbetar med löpande urval och naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt. Förfrågningar från rekryteringsföretag undanbedes.

Om Svefa
Konsultrollen på Svefa ger möjlighet att kombinera affärsintresse med fastighetskompetens. Våra värderingar är ProfessionellIntegritetVärdeskapande och Engagemang. Värderingarna genomsyrar vår verksamhet och vi visar det genom att vara förtroendeingivande, seriösa, pålitliga samt såklart bidra med positiv attityd, alltid se möjligheter och fokusera på att skapa mervärden hos våra kunder.

Svefa erbjuder en stor bredd och har spetskompetens inom analys, fastighetsvärdering, samhällsbyggnad, fastighetsutveckling, transaktioner, förvaltningsrådgivning, hyresgästrådgivning och strategiskt affärsstöd. Bland våra uppdragsgivare finns allt från stora fastighetsbolag, investerare, byggbolag och banker till mindre fastighetsaktörer och offentlig sektor.

Svefa består av ungefär 200 medarbetare och har kontor på hela 18 platser i Sverige. Vår närvaro i hela landet och kunniga medarbetare bidrar till en omfattande kännedom om fastighetsmarknaden – lokalt, regionalt och globalt.


Kontakt:
Affärschef Per Ollas på 010-603 87 76 eller per.ollas@svefa.se eller HR Specialist Julia Wengse på 010-603 87 42 eller julia.wengse@svefa.se 

 

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb